Turkish Airlines mentőkutya

Business osztályon utaztatja haza a mentőkutyákat a Turkish Airlines

Azt nagyjából a többség tudja, hogy normál időszakban nem megszokott az a látvány, hogy kutyák üldögélnek a repülőgépen. A nagyobb testű állatoknak a gép rakterében kell utazniuk, nem úgy most, a Turkish Airlines járatain a sajnálatos földrengés után.

A Turkish Airlines légitársaságnak hála, a mentőkutyák VIP vendégnek járó ellátásban részesülnek. A gépóriások gyomra helyett az utastérben biztosított számukra helyet, kvázni hősöknek kijáró – jogos – bánásmóddal kezelve őket.

A Turkish Airlines légitársaság a török légiközlekedés jelképe, amely ráadásul az egyik legnagyobb és legismertebb ilyen cég Európában és Ázsiában. Központja Isztambulban található, és a Turkish Airlines jelenleg több mint 300 célállomást szolgál ki világszerte.

A Twittert és az Instagramot pedig elkezdték ellepni a cuki képek. A légitársaság szerint: ez a bánásmód „a legkevesebb, amit tehetünk, hogy kifejezzük elismerésünket a mentőkutyák őszinte és hősies munkáikért” – vette észre a Telex.

Turkish Airlines repülőgép mentőkutya
Mentőkutya úton hazafelé a Turkish Airlines Repülőgépén (Forrás: Turkish Airlines)

Ha valakik, hát ők megérdemlik a sokszor több százezer forintra rúgú jegyekhez kapcsolódó szolgáltatást. Életük kockáztatásával fogtak neki a mentésnek a török-szír földrengés után, amelyben több, mint 50 ezer ember halt meg.

A légitársaság története visszanyúlik egészen 1933-ig, amikor elindították az első járatokat. Azóta a cég folyamatosan fejlődött és bővült, és ma már a világ egyik leggyorsabban növekvő ilyen vállalata. A Turkish Airlines üzemelteti a legnagyobb repülőgép-flottát a Közel-Keleten, és a világ 9. legnagyobb légitársasága.

Szolgáltatások a repülőgépen

A Turkish Airlines a kiváló szolgáltatásairól ismert. Az utasok a repülőjáratokon széles választékban élvezhetik a kényelmet és a luxust, attól függően, hogy milyen osztályon utaznak. Az üzleti osztályú utasok különleges bánásmódban részesülnek, beleértve a kényelmes és széles székeket, az ágyakat, a kifinomult ételeket és az egyéb szolgáltatásokat.

Íme néhány luxusutazási célpont 2023-ban.

A turistaosztály is kellemes utazási élményt nyújt, beleértve az ingyenes ételeket és italokat, a szórakoztató rendszert és a kényelmes székeket. Az utasok számára további kényelmet biztosítanak az új, korszerű repülőgépek, amelyek biztonságosak és megbízhatóak.

A Turkish Airlines figyelemre méltó erőfeszítéseket tesz a környezetvédelem és a fenntarthatóság terén is. A cég különböző kezdeményezéseket támogat, amelyek célja a környezet védelme és a karbonlábnyom csökkentése. Az utasok számára pedig lehetőség nyílik, hogy az utazásaik során pénzt adományozzanak a légitársaság támogatott jótékonysági szervezeteinek.

Rendelkezik továbbá a Skytrax ötcsillagos minősítéssel is, amely a világ egyik legelismertebb légi közlekedési minősítő szervezete. Az ötcsillagos minősítés azt jelenti, hogy a Turkish Airlines a legjobb szolgáltatásokat nyújtja utasainak.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük