Balogh Levente cápák között álommeló kéregető kolduló barát
Balogh Levente

Így segített kolduló barátjának a magyar milliárdos

Hamarosan indul az Álommeló Balogh Levente főszereplésével. Mostanában pedig mintha egyre több hír keringene a milliárdos üzletemberről az interneten.

Most a Story magazin írta meg, hogy a Szentkirályi ásványvíz tulajdonosa gondolkodás nélkül segített egy barátjának, amikor az bajba került. Történt ugyanis, hogy Balogh Levente egykori osztálytársát ismerte fel egy parkolóban, amint kéreget.

„Adtam neki egy komoly összeget, hogy menjél haza, és találj ki valami mást. Azt mondta, ‘megígérem, hogy nem fogsz itt látni többet’” – emlékezett vissza az évekkel ezelőtti esetre a sikeres üzletember.

Balogh Levente Hajdú Péterrel beszélgetett, ahol az is szóba került, hogyan viseli a hirtelen jött népszerűséget.

„Annyira nem élvezem már. Először megfertőzött, de azért nem mindenki „szerelmes” belénk”

– fogalmazott. Kikötötte az RTL-ben is, hogy nem hajlandó celeb lenni, legalábbis próbál nem azzá válni és csak szakmai műsorokhoz adja az arcát.

Egyik legutolsó cikkünk arról szólt róla, amikor megnéztük, milyen luxusórát visel Balogh Levente. Amit a kezén láthatunk, az egy Rolex Sky-Dweller, tömör rózsa arany tokban érkező, fehér számlapos luxus, világjáró óra. Képes két időzóna mutatására is – hangzott el a Beszéljünk órákról TikTok csatornán.

A Sky-Dweller a Rolex legfiatalabb termékcsaládja, amely 2022-ben lett pontosan 10 éves. Olyan mechanikus naptár van benne, amely tudja, hogy az adott hónap hány napos. Azt azonban mégsem, hogy a február 28 vagy 29 napos éppen. Balogh Levente Rolexének az ára elég borsos, 50 ezer euró fölött van, ami jelenlegi árfolyammal számolva is közel 20 millió forint.

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük