Pachert Balázs posta sneaker 4,5 millió budapest Balázs Kicks

A Postán foglalták le Pachert Balázs 4,5 milliós cipőjét

Tele volt a magyar sajtó a hírrel, hogy budapesti üzletből elloptak egy luxus sneaker cipőt. A Cápák között című műsorból megismert Pachert Balázs boltjából emelték el a ritkaságot. Most megtalálták.

Nem is akárhol. A Magyar Postánál foglalták le a ritkaságot. De kezdjük az elején. Az üzlet biztonsági kamerájának felvételén jól látszik, ahogy néhány nappal ezelőtt két fiatal férfi lopta el a vitrinből a lábbeliket.

A sneaker egy sportmárka és egy luxus divatmárka együttműködésének köszönhetően került a piacra, de csak VIP-tagok kaphattak belőle.

Ezt követően a Luxushirek.hu is megírta, hogy „banda” egy testvérpár volt, méghozzá külföldiek. Egyiküket el is kapták, ő egy folyamatban lévő ügy miatt nem is lehetett volna az országban. (Ő lopta el a 4,5 milliós cipőt.)

Most egy videó került fel a fiatal vállalkozó, Pachert Balázs Facebook oldalára csatornájára. Azt írta mellé, hogy:

„Meglett a 4,5 millió Ft-os cipő. Hihetetlenül hálás vagyok mindenkinek, aki segített! Minden egyes megosztás számított, ilyen egy jó közösség! Külön szeretném megköszönni a rendőrség munkáját is! Egyszóval köszönöm mindenkinek, fantasztikusak vagytok!” – mondta Pachert Balázs.

Elmondta: az előkerült cipőn még rajta volt a céges gyorskötöző és a plusz cipőfűző is. A lábbeli megtalálásáról nem mondott részleteket a rendőrség, csak az derült ki, hogy a Magyar Postánál foglalták le – írta az RTL.hu.

A srácnál korábban járt Gáspár Laci is. Őt arról kérdezte, vajon mennyit költene egy cipőre. Nos, az X-Faktor zsűritagja azt mondta, maximum 2 ezer eurót lenne hajlandó szánni rá, ami a friss forint árfolyamot tekintve olyan 800 ezer forint. Órára egy picivel többet, de ez is kiderül a belinkelt cikkből.

Hasonló cikkek

4 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük