Gáspár Laci Balazs Kicks Pachert Balázs cipő cápák között rtl

Gáspár Laci elárulta, maximum hány forintért venne cipőt

Gáspár Laci az X-Faktor mentora ellátogatott Pachert Balázs üzletébe, erről videó is készült. A Balazs Kicks boltjában vezette körbe a tulajdonos, aki a természetesen a cipőkről is kérdezte.

A 19 éves vállalkozó a Hadas Kriszta producerkedése mellett sikersztorivá növő Cápák között című RTL-es műsor mostani évadában tűnt fel. Azzal keltett feltűnést, hogy nemet mondott egy 200 milliós ajánlatra.

A YouTube-ra feltöltött videóban Gáspár Laci elmondta, hogy 11 éves korában képes volt segédmunkásként végigdolgozni az egész nyarat, csakhogy vehessen magának egy márkás lábbelit. Az első Air Max modellek egyikét. Mindig nézte, hogy az osztálytársán az a csuka van és folamatosan mondta neki, hogy miért hordja, amikor azt neki gyártották. Ahogy az előbb leírtuk, nem is volt rest, hanem tett érte, hogy meg tudja venni magának – írja a Velvet.

Az énekesnek odavetette a kérdést Pachert, hogy mennyi lenne nagyjából az az összeg, amiért hajlandó lenne cipőt venni. Erre azt válaszolta, hogy nagyjából 2 ezer euró (majdnem 800 ezer forint). Elmagyarázta, hogy ahhoz, hogy valaki egy 4,5 milliós sneaker cipőt megvegyen magának, rengeteg pénze kell, hogy legyen.

Valójában pedig sajnálja azokat, akik úgy vesznek ilyen drága cipőt, hogy máshova is költhetnék a pénzüket. (Más kérdés, hogy sneakerek elég jó befektetésnek tűnnek és ezzel a Luxushirek.hu oldalon foglalkozunk is, majd.)

Gáspár Laci és Pachert Balázs kicsit elmerült a videón a színek világában is. A vállalkozó elmondta, hogy az egyik szürke darabból adják el a legtöbbet, mert jól el van találva, könnyedén lehet öltözni hozzá. A másik, ami felkeltette az érdeklődésüket egy menő rózsaszín sneaker volt.

Olvastad? Ezek a legdrágább eladó házak Magyarországon!

„Hordanál rózsaszínt?” – kérdezte Pachert. „Miért ne” – jött a válasz Gáspár Lacitól. „Tudod, azt szokták mondani, hogy egy férfinek nem áll jól a rózsaszín, nem való neki. Én erre azt mondom, hogy aki igazán annak érzi magát, bármilyen színt felvehet.”

Nézd csak! Balogh Levente ennyit hajlandó költeni egy cipőre.

Hasonló cikkek

6 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük