Orosz Barbara esküvő párizs Rupert Murdoch

Rupert Murdoch 92 évesen házasodik, Orosz Barbara már el is mesélte a luxusesküvőjét

Rupert Murdoch médiamágnással van tele a fél internet. Kis túlzással mindenki arról beszél, hogy 92 éves jegyezte el a szerelmét, Ann Lesley Smith-t. Az esküvőt még idénre tervezik. Orosz Barbara pedig már túl is van az első luxusesküvőn. Még van kettő.

Rupert Murdoch hírének fényében méltatlanul kevés szó esett eddig egy magyar álom-, illetve luxusesküvőről. Orosz Barbara ugyanis a Blikkben kitálalt a mesébe illő rendezvényről. Illetve az egyikről, mert hármat is terveznek.

A párjáról azt mondja, hogy egyértelmű, hogy együtt vannak, mindketten családcentrikusak és nagyjából ugyanaz az érdeklődési körük. Szóval a szokásos.

Az izgalmasabb részek ezután következtek. Orosz Barbara ugyanis megemlítette, hogy mivel rengeteg a családtag – köztük sok az idős, akiket nem reptetnének – ismerős és barát, nekik nem elég egy esküvő. „Először a szerelemvárosunkban, Párizsban esküdtünk meg március harmadikán, és még két esküvő áll előttünk. Az egyiket Magyarországon, a másikat pedig Luberonban, Provence mellett tartjuk majd” – fogalmazott a híresség.

„Az esküvőnkre Benes Anita tervezte a gyönyörű csipkeruhámat. Vecsei Zsófi különleges fejdíszt álmodott nekem, Cagi barátnőm pedig egy szépséges düseszkabáttal lepett meg. Az elefántcsontszínű rózsacsokrot a kedvesemmel választottuk, így legalább gondolatban velünk lehetett Rose, a kiscicánk. Párizs legpatinásabb városházáján házasodtunk össze, közel a megismerkedésünk helyszínéhez.” – számolt be Orosz Barbara az első nagy napról.

Rupert Murdoch figyelj, részletek Orosz Barbara esküvőjéről

A lapnak elmesélte, hogy az esküvő után meglepte a férjét egy romantikus utazással Bruges-be, ami feledhetetlenre sikerült. Azonban a párom határozottan kijelentette, hogy ez még nem számít nászútnak, mivel az az ő meglepetése lesz – tette hozzá. Gratulálunk!

Kettő érdekesség is van. Az egyik, hogy Párizsban hat éve nem volt francia-magyar egybekelés. A másik, hogy 2023-ban már luxus az esküvő egy átlagembernek. És erről a Luxushirek.hu oldalon már megemlékeztünk. (Rupert Murdoch mondjuk kacagna az összegen…)

Akkor azt írtuk, hogy egy szakember szerint a lagzi nagyjából 5 millió forintból hozható ki. Elég sokat kell tehát táncolni ahhoz, hogy legalább nullszaldós legyen.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük