pachert balázs sneaker
Pachert Balázs Párizsig repült egy 5 milliós cipőért

Itt van Pachert Balázs nagy dobása – sokakat meglepett

Pachert Balázs fantasztikus fiatal vállalkozó, aki cipőt árul. Az RTL Cápák között című műsorában is bemutatkozó srác új Sneakert szerzett be. Nem is akármilyet.

Ezt bizonyítja az is, hogy szemrebbenés nélkül dobott vissza a befektetői műsorban egy óráis ajánlatot. Azóta pedig felpezsdült körülötte az élet. A TikTok-on sikert sikerre halmoz, de legutóbb például elloptak tőle egy 4,5 millió forintos cipőt.

Ugyan később a rendőrség megtalálta Pachert Balázs Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh márkájú cipőjét, biztosan volt néhány álmatlan éjszakája. Kiderült, hogy két külföldi tolvaj lopta ki a nyitott vitrinből a lábbelit, amiből a jobbos és a balos is ott figyelt.

@balazskicks 🇫🇷👟❤️! Te kiadnál ennyit valaha egy cipőért? #balazskicks ♬ Close Eyes – DVRST

No, de ez a múlt, térjünk vissza kicsit a jelenbe és a jövőbe. Pachert Balázs Párizsba utazott, hogy átvegyen egy 5 millió forintos cipőt. A Nike és Dior logókkal is ellátott lépőt nyilván nem kaphatta meg máshol, csak az Eiffel-torony tetején. Azzal, hogy már nem a korábban ellopott cipő lesz a legdrágább a shopban, sokakat meglepett.

A görög kereskedőtől először a srác kezébe, azután pedig a budapesti boltjába költözött be a csodás cipő, hogy új tulajdonost találjon magának – írta a Szeretlek Magyarország.

A legdrágább cipők a világon

Korábban a Luxushirek.hu oldalon foglalkoztunk a legdrágább luxuscipőkkel. A Burberry a stílus szinonimája, és a világ legjobb luxusmárkái között tartják számon. Vonzerejének egyik legnagyobb oka, hogy kifinomult ízlésű és mindig kecses emberként azonosítják a viselőjét.

Jimmy Choo hírneve a kiváló minőségű és rendkívül stílusos, kézzel készített női cipőkből jött. Apjától tanulta a cipőkészítés mesterségét, és megalapította a Jimmy Choo márkát, ami számos stílusű lábbelit gyárt nők számára, az ikonikus darboktól a dizájner csizmákig.

Miért a Prada? Azon kívül, hogy az ördög is azt viseli… A Prada a legjobb 15 nemzetközi divatmárka között van. A cipőik az egyik legkeresettebb cikkek az interneten, és ennek jó oka van. Ezek a luxus darabok az utcai stílus megtestesítői. Puha felsőrésszel és szuperkényelmes középtalppal nemcsak stílusosak, hanem rendkívül kényelmesek is. A lista többi három cipőjét itt találod.

Hasonló cikkek

3 Comments

Comments are closed.