Tucker kutya youtube állat
Tucker eltartja a családot

Ezt a párt a kutyájuk tartja el és kiskirályként élhetnek a pénzből

Valódi luxus életet tudhat magáénak az a pár, akiknek a kutyája, Tucker évente nagyjából 346 millió forintot keres.

Az Index írt arról, hogy a Printed Pet Memories cég kutatása alapján az állat akkora sikerre tett szert a közösségi médiában, hogy a pár már dobta is a munkahelyét.

Tuckernek, az ötéves golden retrievernek nyolchetes kora óta van Instagram-oldala. Rögtön az elején berobbant a köztudatba, amikor egy jégkockás videója felszántotta az internetet. A lap cikke szerint az egyik gazdit már ez meglepte, az viszont még ennél is jobban, hogy néhány hónap alatt 60 ezer követővel büszkélkedhetett – írja a New York Post is.

És akkor nézzünk kicsit bele a számokba.

A négylábú egyik gondozója, Courtney Budzyn elmondta, hogy Tucker 2 éves kora óta évi egymillió dollárt keres, ami a friss árfolyam alapján olyan évi 346 millió forint. És hogy miből tevődik ez össze? Rengeteg szponzorációs felkérést kapnak, amelyek leginkább a YouTube-ra és az Instagramra vonatkoznak.

Állítása szerint a YouTube-on egy videó 40-60 ezer dollárt ér, míg az Instagramon mondjuk nyolc történetért kapnak 20 ezer dollárt. Így már érthető, hogy feltették erre az életüket és nem is tettek rossz lóra kutyára.

A takarító és mérnök gazdik ügyesen terelgetik az állatokat, hiszen Tucker mellett Todd is ott van az online térben. A sikeresebb kutyust 11,1 millióan követik a TikTokon, 5,1 millióan a YouTube-on, 4,3 millióan a Facebookon. Instagramon is van neki 3,4 millió kedvelője és több mint 62 ezren a Twitteren is kíváncsiak arra, mi történik vele.

Ezt olvastad?

Csuti igazi luxuskutyát vett.

Egy gazdi luxus kutyaházat épített.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük