5,8 millió forintos luxusvibrátort loptak egy boltból – fotó

Legkevesebb nyolc luxuskivitelű, közöttük hat darab, 24 karátos arannyal borított és két rozsdamentes acél vibrátor tűnt el egy erotikai kellékeket forgalmazó spanyolországi nagykereskedelmi cégtől. Az ellopott zsákmány értéke több tízezer euró. Úgy látszik, most ezek a hírek jönnek. Múltkor írtunk ugye a pénisz alakú rúzsról.

A három betörő a jelek szerint pontosan tudta, hogy mit keres – közölte az AFP-vel Idiared Aponte, a sevillai székhelyű cég kereskedelmi igazgatója. Luxustermékekről van szó, közöttük olyan aranyozott vibrátorokról,

amelyeknek az ára 15 ezer eurónál (5,8 millió forint) kezdődik

és a méret, illetve a funkciógazdagság függvényében nő – tette hozzá. A rozsdamentes acélból készült készülékek ára 3500 és 7000 euró között mozog.

A betörők, akik szerdán röviddel éjfél előtt hatoltak be az üzletbe, a helyiségek átkutatása során bejutottak a külön biztosított terembe is, ahol a tulajdonos aranyból készült műfalloszokat és a széfben 25 ezer euró készpénzt tartott. Természetesen a pénzt is elvitték.

Vibrátor luxus ellopták 5,8 millió
Itt a luxusvibrátor

A kereskedelmi igazgató úgy véli, nem lesz könnyű a zsákmány eladása, mert luxus és egyedi darabokról van szó. Internetes oldalán a 2007-ben alapított cég magát „örömszerző termékek központjaként” hirdeti, raktárában több mint 20 ezer árucikket őriz erotikus kellékektől alsóneműkig.

Mi az a vibrátor, hogyan kell használni?

A vibrátorok a bőr rezgetésére készült eszközök. Az adott területen ingerli az idegeket, ezzel erotikus élvezetet okozva. A szexuális aktus egyik segédeszköze is lehet, akár testnyílásokba való behelyezéssel is.

Vibrátor: néhány érdekesség, amit a Wikipedia ír

A Harper’s magazinban megjelent Durex felmérés szerint a nők 46% rendelkezett vibrátorral 2006-ban. Ez piackutatásnak is minősülhet, a cég Durex Play (vibráló péniszgyűrű) terméke kapcsán.

A vibrátorok értékesítése sok USA-beli államban tiltott. Texasban, a vibrátorok és egyéb szexuális segédeszközök árusítása illegális, de számos boltban beszerezhető, amennyiben a vevő aláír egy nyilatkozatot, miszerint csak oktatási célokra használja. Továbbá, vibrátor vásárlása illegális Alabama, Mississippi, Indiana, Virginia, Louisiana és Massachusetts államokban is. Magyarországon nem illegális az árusításuk.

Talán le sem kell írni, de a vibrátor vásárlásának egyik legegyszerűbb módja a rendelés, ahol nem érhet semmilyen érzelmi retorzió sem azért, mert kiéljük a vágyainkat.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

Comments

  1. avatar
    Szilágyi Szijjártó Judit says:

    Horvátország erőssége a turizmus.Évtizedekig dolgoztam Liburniàval, az összes szállodában volt kapacitásom, ma már hihetetlen árakon. Vaj’h generál direktor Matacin mit csinál manapság? Ja, még annyit: ismeretlen fogalom volt a korrupció. Majd most lesz…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük