Moldován András luxus cápák között óra autó bőrönd tiktok

Moldován András lerántotta a leplet: ezért vesznek 100 milliós dolgokat a gazdagok

A Cápák között sertés mogulja megint a TikTokon világított meg egy nagyon fontos dolgot, ezúttal a luxussal kapcsolatban. Moldován András szerint ugyanis a luxus az egyik legérdekesebb dolog a világon.

Azzal mindannyian találkoztunk már, hogy olyan autóban láttunk valakit, vagy olyan hajón, ami fényűzésnek tűnt, sőt feleslegesnek is hathatott. Nos, úgy tűnik, van magyarázat.

„Mi a fenéért vesz valaki 1,5 millióért bőröndöt, 15 millióért egy órát, 150 millióért egy autót?” – teszi fel a kérdést az üzletember. Nos, van egy racionális oka, ezzel ugyanis bekerül egy klubba, gyakorlatilag vesz egy jegyet.

@moldovanandrasofficial Milyen témáról beszélgessünk még? Írd meg kommentben! #moldovánandrás #cápákközött #luxury ♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio

Ez ugyanis feljogosítja őket arra, hogy az emberek azok közé sorolják a tulajdonost, akinek olyan nagyon drága és márkás órája van, kevesek által elérhető autójuk és nagyon kevesek által birtokolt jachtjuk mondjuk. „Nem önmagában veszik ezeket, hanem azért, hogy mások azt gondolják róluk, hogy ők vehetnek ilyet.”

Moldován András még hozzátette, hogy az utóbbi időben mindez rendkívül jövedelmező befektetésnek is bizonyulhatott. Az utóbbi években ugyanis nagyon felment az ára a hasonló termékeknek. Aki pedig 2-3 éve vett egy márkás órát, az most akár a dupláját is elkérheti érte a használt piacon.

Elmondása szerint ő maga ebben soha nem hitt annyira, az órájában például inkább a funkciót szereti, mint az árát.

Nagyon sok pénze kell legyen valakinek, hogy ilyen dolgokba fektesse a pénzét, mert ezeknek nagyon kétséges a hozamuk

– tette hozzá Moldován András.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük