Moldován András befektetés

Moldován András megmondta, mibe kell most fektetni

Moldován Andrásról lehet tudni, hogy sikeres üzletember, milliárdos. Az állattenyésztés és a tech a minden és van egy hamburgerlánca is. No, a TikTok-ján elég sok időt eltöltünk és találtunk kettő érdekességet is. Lesz szó még a forint, euró árfolyamról is és a befektetés is szóba kerül.

Egyrészt a legújabb videójában a mindenkit foglalkoztató kérdés kerül elő. „Mibe fektessem a pénzem?” Valahogy így írná be az ember a Google keresőbe azt, amiben tanácsot próbál adni a Cápák között üzletembere.

Moldován András szerint most, ilyen kamatszint mellett, ha az euró, vagy a forint között kell dönteni, akkor mindenképpen a forint a jó. És még jóslatokba is bocsátkozott. Szerinte ugyanis egészen 370 forintig lemegy majd az euró árfolyama. Ami a mostani árfolyamot és pillanatnyi helyzetet illeti, kritikus napokat élünk meg. Az árfolyamnak lassan döntenie kell, hogy lefelé, vagy felfelé indul meg. Nézzük is!

Euró/Forint árfolyam

Ezt a grafikont már a múltkor is megmutattuk. Továbbra is az látszik rajta, hogy az árfolyam a csökkenő csatorna tetejénél van. Innen vagy nagy visszapattanás lesz és akkor tényleg jöhet a Moldován András által tippelt szint, vagy más lesz a történet. A befektetésünk szempontjából nincs fontosabb kérdés.

Ha valamilyen gazdasági hatás miatt, felfelé kilép az árfolyam, könnyedén megnézheti a 420, 431 forintos szintet az euró. Kiderül! De elég az okoskodásból, nézzük a szakembert.

@moldovanandrasofficial Befektetések. Milyen befektetésről beszéljek legközelebb? #napjainkban #moldovánandrás #cápák #cápákközött ♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio

A videóban azt mondja, hogy aki ma eurót ad el határidőre, az a kamatkülönbözet miatt sokat fog keresni. Ez persze nem kereskedési, vagy befektetési tanács, csak egy magyar üzletember gondolatai. Ő egyébként nem számít arra, hogy a forint gyengülni kezd a közeljövőben.

Befektetés után vállalkozás

A másik érdekes Moldován András videó a címben szereplő szóról szól. Arról, hogy tönkrement. És nem is volt ez olyan régen. Nem volt semmije, csak sok adóssága. A Tőzsdeakadémia csatornának arról beszélt, hogy 300 milliós adóssága volt és közben szinte semmije sem maradt, nagyjából 12-13 éve.

„Nem voltam sem kétségbeesett, sem talajvesztett. Abból elég gyorsan felálltam. Nagyjából 3 év alatt kirendeztem, amit abból ki lehetett rendezni”

– fogalmaz a videóban.

Lényeges kérdés és sokan, sokat tanulhatnak abból, hogyan sikerült felállnia. „Élesebb vagyok. Ha nehéz helyzetbe kerülök, élesebben figyelek. Andre Kosztolanyi mondta, hogy aki még nem ment tönkre, az nem is volt gazdag” – tette hozzá Moldován András. Mindenkinek fontos gondolat lehet mindez, aki gazdag szeretne lenni, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie.

@tozsdeakademia Képes vagy te is felállni?⚒️ #aranyelet #foryou #foryoupage #tozsdeakademia #arany #vagyon #csod #adossag #padlo #motivacio ♬ son original – Tőzsde Akadémia

Pachert Balázsnak mondta a Cápák között című műsorban, hogy most nagyon szárnyal és bejöttek neki a dolgok. De amilyen magasra szállt, onnan már nagyot lehet zuhanni és fog is – mondta kegyetlen őszinteséggel a műsorban a Balázs Kicks tulajdonosának. Hozzátéve, hogy ez a vállalkozói lét természete és ettől nem kell megijedni.

Akkor dől majd el, hogy milyen vállalkozó is, hogy abból a csapásból mennyi idő alatt és milyen veszteségekkel lesz képes felállni. Ez egyébként igaz arra is, aki a pénzét befektetésben fialtatja.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük