gazdag férfi
Melyik Magyarország legdrágább háza?

Ezeket a kőgazdag fiatalok is megirigyelnék! Íme Magyarország 3+1 legdrágább háza

Az eladó luxus ingatlanok piaca eléggé pörög. Nem csoda hát, hogy folyamatosan cserélődnek a versenyzők. A „Magyarország legdrágább háza” verseny legfrissebb listáján nincs ott például Lagzi Lajcsi birtoka. Jöjjön a 3 legdrágább eladó hazai luxus ingatlan.

A Világgazdaság kérte meg az Ingatlan.com szakértőit, hogy állítsanak össze egy rangsort a legínycsiklandóbb épületekről. Nos, ebből derült ki az, hogy aki igazán mélyre tud nyúlni a zsebében, az 4,23 milliárd forintért hozzá is juthat az orbánhegyi luxusvillához. Erről korábban a Luxushirek.hu oldalon is írtunk.

Magyarország legdrágább háza

Emlékezhettek, hogy a 4,23 milliárd forintos kecó ezer négyzetméteres telken terpeszkedik. A 700 négyzetméteres épület, 11 szobával és vendéglakással várja a pihenni vágyókat. Ráadásul a kertje sem akármilyen, hiszen ott bio- és kristályvízzel feltöltött látványmedencét is kialakítottak.

Jöjjön a dobogó második fokán álló, a többség számára még mindig elérhetetlen luxust kínáló szépsége. 3,9 milliárd forintért kínálják azt az V. kerületi négyemeletes, több mint kétezer négyzetméter összterületű épület, amelynek pincéjében középkori falrészletek találhatók. A műemlék, egykori lakóházat most elsősorban kereskedelmi tevékenységre alkalmas ingatlanként szeretnék eladni.

Futottak még…

Magyarország legdrágább háza után lépjünk tovább. A 3,3 milliárdért kínált szépvölgyi villa is szerepelt már az oldalunkon.  A földszinten tágas nappali, kandalló és aprócskának nem nevezhető, 80 négyzetméteres konyha várja az érdeklődőket. Az emeleten a lakóház rendelkezik 3 hálószobával, wellness részleg, gőzkabin, szauna – írtuk.

Szóba hoztak még egy ingatlant a rangsor végén. Ennek az érdekessége az, hogy leárazták. A korábban 3 milliárdért hirdetett Jégverem utcai luxuslakás most csak 2,8 milliárd forintba kerül. Érdemes ráugrani. A 14 szobás műemlékház több mint 200 éve épült, pincéjében hat autóra méretezett mélygarázst is kialakítottak.

Ezt olvastad? Mutatjuk, mit gondolnak a magyarok Mészáros Lőrincről.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük