Egy korszak vége! Árulják a római Gucci-villákat

A csaknem 80 éve épült Gucci-ingatlanok az olasz főváros luxusnegyedében találhatók, és olyanok, akár egy múzeum.

Az olasz Gucci idén is a 10 legjobb luxusmárka között van, igaz, a rangsorban visszacsúszott a negyedik helyre. A márkanevet hallva talán mindenkinek csak ruhák és táskák jutnak eszébe, pedig a mögötte egy egész dinasztia áll.

Aki kipróbálná, milyen lehet a család tagjának lenni, most megvásárolhatja a márka alapítóinak római luxusvilláit. Az ingatlanok az olasz főváros egyik exkluzív negyedében találhatók, ahonnan könnyedén megközelíthető a történelmi központ is.

A rezidenciát Aldo Gucci, a Gucci-ház alapítójának, Guccio Guccinak egyik fia építtette az 1940-es évek végén, amikor Firenzéből az örök városba tette át a székhelyét.

Az épületek értékét emeli, hogy egy két és fél hektáros park veszi körül őket, és közös medencével is rendelkeznek. A tágas és gyönyörű birtok angol és toszkán stílusjegyeket elegyít – írja az Igényesférfi.hu.

A nagyobb alapterületű ingatlanban – ahol annak idején a dinasztia különleges eseményeit is megrendezték – egy penthouse stílusú lakrészt és egy tágas, két fürdőszobával és gardróbbal ellátott hálószobát alakítottak ki. Az épületben játékszoba, de még külön személyzeti szobák is vannak.

A két villa együttes ára 15 millió euró, azaz több mint 5,5 milliárd forint.

EZT OLVASTAD?

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük