Berki Mazsi
Berki Mazsi kirakott a Facebookra egy ártatlan kérdést. Azonnal megkapta a magáét a kommentelőktől.

Mit művelt Berki Mazsi a Facebookon? Elokádta a szavaitól magát egy kommentelő

Berki Mazsi és Zoltán 2023-ban költözött Székesfehérvárra. A hírek szerint egészen jól érzik magukat, ám most felkerült az internetre egy furcsaság. A luxus ingatlanokról Berki Krisztián özvegye még egy kérdést is felrakott Facebookra. Mutatjuk, hogy reagáltak erre a magyarok.

Mazsi, Emma és Zoltán a nyüzsgő főváros helyett éli mindennapjait a Fejér vármegyei városban, ám az üzleti ügyek miatt gyakran kell Budapestre látogatnia az üzletasszonynak. Bizonyos szempontból tehát meglepő, másrészt viszont érthető az az Instagram sztori, amit kirakott és amiről a Metán is beszámolt.

Berki Mazsi feltette a kérdést

Egészen pontosan arról van szó, hogy luxusingatlanokat nézeget. A Bors szúrta ki, hogy megtekintett egy 750 milliós és egy 350 milliót érő kuckót is. Az egyik előtt le is fotózták, ezt rakta fel Zuckerberg platformjára és biggyesztett is mellé egy kérdést, hogy aszondja:

Bár a luxus apartmanok közül a legdrágább lakás már megtalálta vevőjét. Nektek mi az a lélektani határ amennyiért még szívesen vásárolnátok meg otthonotokat?

Persze, hogy több sem kellett a Tesco akciók bűvöletében élő és az árstopon függő magyaroknak. Kapja az ívet rendesen a kommentelőktől.

Az egyikük azt írta:

„A kislány akit bemutattak az Rtl-en a Fókuszban,karácsonyra a Jézuskátol nem játékot kért csak egy szelet rántott húst ….. és látom ezt a posztot…..kissé elgondolkoztam…”

– fogalmazott réka.

„Megkérdezhetem milyen munkával tud az ember 400 milliót össze hozni 30 éves korra?” – tette fel a plátói érdeklődést egy máikuk.

Azt persze egyelőre nem lehet tudni, hogy a szépséges Berki Mazsi mit tervez az ingatlanokkal. Bőven benne van, hogy értékesíteni szeretné és nem megvenni, ez azonban nem szegi kedvét a hozzászólóknak.

„Megnézném ha egy átlag munkás kisasszony lennél és nem milliomos eltartód lenne …akkor is ilyen nagy lovon ülnél?”

– és odahelyezett a komment végére egy hányós kis emojit is, jelezve, hogy ő bizony elokádta magát a csinos üzletasszony szavaitól. (Itt lehet kiélvezni a teljes beszélgetést)

Ezt olvastad? Ez az 5 úti cél jóval drágább lehet 2024-ben!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük