férfi laptop tengerpart babzsákon ül az ember
Sok magyar a befektetéséből él

A szomszédod is lehet! Ilyen luxuséletet él százezer magyar

Befektetés. Sokaknak kicsit megfoghatatlan elsőre. Annyi lehetőség van: mibe, mikor, mennyit? De van, akinek bejött az élet. Százezer körüli magyarnak biztosan, ez derült ki egy friss kutatásból. Ők ugyanis csak ebből élnek.

Képzeld el, hogy felkelsz, csinálsz magadnak egy kávét, elsétálsz a kedvenc pékségedbe, átolvasod a híreket, esetleg egy újságot is a kezedbe veszel. És már délelőtt 9 vagy 10 óra van. Munkába viszont nem kell menned, a főnököd sem idegesít és kirúgni sem fognak egyhamar.

Igen. Nagyjából így él az a százezer magyar, aki Krekó Judit és Tóth G. Csaba friss tanulmány szerint a befektetéseikből tartják fenn magukat. Nincs bejelentett állásuk, de keresnek bőven annyit, hogy csodás és minden bizonnyal nyugodt életet biztosítsanak maguknak – írja a Mosthir.hu a Telex nyomán.

Az adóbevallásokat elemezve a páros amúgy arra jutott, hogy a nemek között nincs nagy különbség. Nagyjából ugyanannyi férfi és nő él ilyen, irigylésre méltó életet. Van azonban egy lényeges különbség. Az urak jóval nagyobb tétekben játszanak a kutatás szerint. Náluk ugyanis nagyobb pénzekre bukkantak a dokumentumokban.

Ezt olvastad? Felfoghatatlan hír jött Jákob Zoltánról.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük