luxusvilla zalaegerszeg ház erdő fák zöld fű
Ez a zalaegerszegi luxusvilla százmilliókért kelt el

Nem hiszed el, mennyiért vették meg ezt a magyar luxusvillát!

Valaki a nyugati országhatárhoz közel hatalmas pénzt fizetett egy 661 négyzetméteres mediterrán okosotthonért. Mutatjuk, mennyi volt az ára.

Nemrég írtunk Palvin Barbiék Los Angeles-i álomotthonáról, de megmutattuk az eladó Gucci-villákat is, amelyet bárki megvehet, akinek van elég pénze. Nos, ha már ingatlanvásárlás, a Duna House közzétette idei összesítését. Eszerint változó hangulat és aktivitás uralta 2023-ban a hazai ingatlanpiacot, azonban szélsőségekben az idei évben sem volt hiány – írja az NLC.

Mennyi volt az ár?

A végső vételár szempontjából a csúcstartó egy, a nyugati országhatárhoz közel fekvő vármegyeszékhely kertvárosában található, mediterrán luxusvilla. A zalaegerszegi szépségért közel 660 millió forintot fizetett az új tulajdonosa. Természetesen nem lehetünk biztosak benne, de nagy valószínűséggel erről az álomházról lehet szó:

A nagyon jó állapotú, és műszakilag is kiválóan karbantartott okosotthon alapterülete 661 négyzetméter. Ezzel magáénak tudhatja a legjelentősebb élettérrel rendelkező 2023-ban értékesített ingatlan címet is.

A legolcsóbb

Vételár tekintetében a sor másik végén ezúttal a déli országrész kistelepülésein található, zömében vegyes falazatú, vagy vályogból épült, felújítandó állapotú házak álltak. Ezek közül a legolcsóbb egy 900 ezer forintért értékesített, 20 négyzetméteres ingatlan volt Baja közelében.

A 2023-ban értékesített ingatlanok közül két Győr-Moson-Sopron vármegyei város műemlékké nyilvánított épületében lévő ingatlan nyerte el a legkorosabb címet. Sopronban, egy 1700-as évek elején épült házban kelt el egy 92 négyzetméteres, kertkapcsolatos lakás.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük