Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Ez a 100 milliós cucc a legdrágább a Nemzeti Adó- és Vámhivatal árverésén

Érdekes hírek kaptak szárnyra az utóbbi időben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal árveréséről. Most mi azt próbáljuk megmutani, mik a legdrágább és legértékesebb darabok, amikre lehet licitálni.

Az oldalon kettő hely van, ami érdekességeket tartogat számunkra. Az egyik a mMeghirdetések menüpont, a másik pedig az éppen futó árverések. Kezdjük az előbbivel, ott lehet igazán drága darabokra bukkanni.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal listájának tetején 6750000 forint becsértékkel szerepel 6 darab arany karék. A termék 21 karátos. Le lehet majd csapni rá. Hasonló kategóriában van 4 db karék is, pancer lánc mintás, 21 karátos szintén, ennek az ára 4 millió és némi apró.

Ha kicsit leszakadunk az ékszerekről, akkor van egy 100 milliós termék. Egy használt, szennyvíziszap szárító, égető berendezés. Akinek ilyenre van szüksége, már készítheti is az ujjait. Jelenleg még nem lehet licitálni rá, de hamarosan megnyílik a lehetőség.

Ám annak sem kell elkeserednie, akinek palacsintakészítő gépsorra van szüksége. Van ugyanis. 100 millióra taksálják ezt is és hozzáteszik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal oldalán, hogy saválló; vízelőmelegítővel; vezérlőpanellal. Az elárverezett vagyontárgyakért egyébként sem az adós, sem az adóhatóság jótállással nem tartozik.

Lesz majd ipari targonca 5 millióért, huzatópad 4 millió forint körül és és mellcsontozó gépsor is. Az utolsó már kicsit combos, annak az értékét 10 millió forint fölé teszi a hatóság.

Jelenleg ezek a legdrágább termékek, amik vagy elérhetőek, vagy hamarosan azok lesznek! Kellemes vásárlást kívánunk.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük