Magyar luxushotel került a világ legjobbjai közé, ilyen belül – fotó

A Forbes közölte a remek hírt. A budapesti Four Seasons luxushotel már hetedik alkalommal, most Magyarországon egyedüliként nyerte el a rangos elismerést.

És hogy mi ez a díj? Az amerikai lap adja ki, a luxusszállodákat, éttermeket és fürdőket minősítő rendszerét. A Forbes Travel Guide idén is kihirdette a Star Awards díjazottjait. Nehéz elhinni, de itt van Budapesten az a szálloda, amelyik már hét egymást követő évben felkerült a listára és megkapta az ötcsillagos elismerést. (Aki ilyen olcsó és luxus nyaralást keres, nem ezt választja majd)

A Four Seasons Hotel Gresham Palota Budapest tényleg elképesztő. Ilyen belül:

Four Seasons Hotel Gresham Palota Budapest luxushotel
Four Seasons Hotel Gresham Palota Budapest

A Forbes.hu azt írja, hogy Magyarországon egyedüliként szerepel a világ legjobbjai között ezen a listán és ha mindez nem lenne elég, a szálloda Spa részlege is négycsillagos kitüntetést kapott.

Thibaut Drege vezérigazgató pedig elmondta, hogy persze ez óriási megtiszteltetés és a díj az egész csapatnak szól a kivételes munkájukért. Egyébként gratulálunk!

A pontozás páratlan. A lap cikkéből kiderül, hogy 900 szempontos pontrendszer alapján dől el, kik kerülhetnek bele a kiadványba. Ez legalább akkora megtiszteltetés, mint megkapni a Michelin csillagot.

Meg kell jegyezni, hogy a luxushotel mellett a Forbes Travel Guide idei magyar díjazottjai között az Anantara New York Palace Budapest Hotel, a Corinthia valamint az InterContintal ajánlásokat, míg a Kempinski Hotel és a The Ritz-Carlton négy csillagot kapott.

És ha már Four Seasons… Múltkor megnéztük a Luxushirek.hu oldalon, hogy melyik a legdrágább szállodai szoba a világon. Akkor azt írtuk, hogy a Four Seasons Private Island Maldives at Voavah a Maldiv-szigetekben található, és egy teljesen privát szigetet kínál, amely csak egy csoport számára bérelhető. A szigetnek öt luxus villája van, és számos szolgáltatást kínál, mint például privát búvárkodás, saját tengeralattjáró, repülőgép- és helikopterszolgáltatások. Az árak több százezer dollárt is elérhetik egy hétre.

Hasonló cikkek

6 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük