Maldív-szigetek four seasons

Íme a világ legdrágább szállodai szobája

Nehéz követni azt a luxuséletet, amit Berki Mazsi művel az utóbbi időben az életben és insta oldalán. Párja, Zoltán úgy tűnik mindent megad neki. 75 milliós Mercedes, méregdrága ruhák és luxusnyaralások – pár dolog azok közül, ami körülveszi. Ez pedig elkezdte szúrni a követői szemét is.

Van gond bőven körülötte, főleg azok szemében, akik szeretnek turkálni mások magánéletében. A Luxushírek cikkében igyekszünk arra törekedni, hogy a magánéleti dolgokkal ne, mindössze a Berki Mazsi körül lévő pompával foglalkozzunk.

Az üzletemberrel először Zanzibárról, majd a Maldív-szigetekről jelentkezett be Berki Krisztián volt felesége, most pedig téli luxuspihenésen vesznek részt. Ráadásul a Borsonline arra is emlékeztet, hogy korábban már egy 75 millió forintot érő Mercedes volánja mögött is lefotózták. Anyagi gondokról tehát szerencsére nem beszélhetünk.

Az előbb említett téli nyaralásokra visszatérve. Afrikában nem sajnálták a pénzt, hiszen egy ötcsillagos szállodában pihenték ki a zord magyar telet. Azután átröppentek a Maldív-szigetek luxusába, ahol éjszakánként nagyjából 400 ezer forintért száltak meg. Aludni nyilván kell valahol. Legutóbb Berki Mazsi Instagram oldalán jelent meg egy fotó, ahogy egy síparadicsomban élvezik az életet. Egészségükre és jó hazautat kívánunk!

Berki Mazsi megvédi magát…

Sokan persze a posztok alatt betámadják az özvegyet, akinek rövid válaszát alant mutatjuk. „Hogy én hogyan gyászolok, ezt csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, én tudom mit érzek” – fakadt ki Instagram-oldalán Mazsi, akit bár sokan megvédtek, vannak, akik nem kérnek az özvegy magyarázkodásából – írta a lap.

Na de szakadjunk el kicsit Berki Mazsi insta oldalától és életétől és nézzük meg az igazi luxust. Vajon, melyik a világ legdrágább hotelszobája például? Mutatjuk.

A világ legdrágább luxusnyaralásai általában exkluzív és privát szigetek, vagy a világ legjobb szállodái és üdülőhelyei, amelyek magas szintű szolgáltatásokat kínálnak. Ilyenek például a luxus személyi szolgáltatások, magánrepülőjáratok, egyedi élmények és számos egyéb kényelmi szolgáltatás. Az alábbiakban mutatunk néhány példát a világ legdrágább luxusnyaralásaira.

A világ legdrágább hotelszobája

Elsőként a Necker Island jön. Ez Richard Branson brit üzletember magánszigete, amely a Brit Virgin-szigetekben található. Csak egy csoport számára bérelhető, és számos szolgáltatást kínál. Megtaláljuk itt az éjszakai sarki fényt és egyedi tengeri kaland is. Az árak évente változhatnak, de általában több százezer dollárt kell kifizetnie egy hétre annak, aki meg akar ismerni egy olyan világot, amiről sokan el sem tudják képzelni, hogy létezik.

Four Seasons, Maldív-szigetek

Másodikként nézzétek a „The Royal Penthouse Suite at Hotel President Wilson”: A Hotel President Wilson Genfben található, és a világ legdrágább hotelszobája, amely egy penthouse lakosztály. Az 1800 négyzetméteres lakosztályban számos szolgáltatás áll rendelkezésre, beleértve egy privát koktélbárt, teraszt a Mont Blanc-ra néző kilátással, saját fitnesztermet és jakuzzit. Az árak több százezer dollárt is elérhetik éjszakánként, lehet ezt Berki Mazsi sem vállalná be.

Utolsóként itt van a Four Seasons Private Island Maldives at Voavah: A Maldiv-szigetekben található, és egy teljesen privát szigetet kínál, amely csak egy csoport számára bérelhető. A szigetnek öt luxus villája van, és számos szolgáltatást kínál, mint például privát búvárkodás, saját tengeralattjáró, repülőgép- és helikopterszolgáltatások. Az árak több százezer dollárt is elérhetik egy hétre.

És ez csak néhány példa a világ legdrágább luxusnyaralásaira, és az árak változhatnak az időjárástól, a szezontól, az üdülőhelytől és a szolgáltatásoktól függően. Berki Mazsi és Zoltán tud még válogatni bőven!

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

5 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük