Elárulta a rendőrség, hogy találták meg a 4,5 milliós cipőt – fotó

Pachert Balázs boltjából ketten elvittek egy 4,5 millió forintos luxus Sneaker cipőt. Szerencsére most megtalálta a magyar rendőrség és fantasztikus posztot írtak a hogyanról Facebookon.

„Tegyük félre, hogy miért kerül egy edzőcipő annyiba, mint egy kisebb köröstarcsai családi ház” – kezdte posztját a BRFK és itt szerettünk bele azonnal a stílusukba.

A luxus cipő elllopása után a Balázs Kicks cipőbolt tulajdonosa a biztonsági kamerák felvételei mellett a nyomozáshoz további értékes kiindulási pontokat adott a nyomozóknak. Ők a mondott irányon elindulva rövidesen egy lett illetőségű testvérpárt hoztak összefüggésbe a lopással. Következő lépésként Hevesből futott be egy információtöredék. Egy eljárás alá vont autós elkottyantotta, hogy ő tudja, hol bujkál az egyik G. fivér, akit a hatóság a lábbelilopás ügyében keres.

Nem hazudott. A megjelölt budapesti címen, Újpesten a fővárosi rendőrök március 10-én kora délután elfogták G. Eduardot. A helyszínen a lopáskor általa viselt ruhák egy részét is megtalálták. Ellenben az égen-földön keresett luxus cipőt, a Louis Vuitton Nike Air Force 1 Low Virgil Abloh sneakert nem – írták a Facebook-bejegyzésükben.

Ekkor sem a Pachert Balázstól ellopott luxus cipőről, sem pedig a testvéréről nem volt hajlandó mondani semmit. A rendőrök úgy ítélték meg, jobb, ha inkább rajta tartják a szemüket. Így előállították, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.

Azután március 17-én jött a fordulat. G. Eduard élettársa megkereste a zsarukat azzal, hogy a Postától értesítést kapott. G. Arturtól csomagja érkezet, ő pedig arra gondolt, hogy ez nem lehet más, mint a méregdrága, 4,5 milliós Sneaker.

A nyomozók, a még kézbesítetlen, a Nemzetközi Posta Kicserélő Központnál várakozó küldeményt lefoglalták, majd a benne lévő sneakert bemutatták, annak egyértelmű azonosítása után pedig még aznap vissza is adták a sértettnek – írták.

Olvastad? Ezek a legjobb luxus cipő márkák 2023-ban a világon!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük