off white luxus cipő márka lista 2023

Íme a 6 legjobb luxus cipő a világon – lista

Most, hogy előkerült Pachert Balázs 4,5 milliós ellopott sneakere, ideje beszélni a legjobb luxus cipő márkákról egy kicsit. Lesz itt női és férfi cipő is.

Mivel ebben sem vagyunk a világ legnagyobb szakértői, segítségül hívtuk a Miamiherald.com oldalt, akik még 2022. végén készítettek egy összeállítást.

A világ vezető luxus cipőmárkáiban van néhány közös dolog. Például a lenyűgöző dizájn, az avantgárd stílus, páratlan kényelem és exkluzivitás.

Tökéletes lábbelit keresel, ami kiegészíti a gyönyörű Michael Kors vagy Saint Laurent táskádat? Vagy megy a legújabb napszemüvegedhez? Nézzük is először a listát, amit a Burberry vezet.

Lista a világ legjobb márkákról

Burberry – összességében a legjobb luxus cipőmárka

Jimmy Choo – A legmenőbb férfi brand

Prada – A legjobb olasz márka

Stuart Weitzman – Nőknek a legjobb luxusmárka

Chanel – Exkluzív, kiváló alapanyagú női luxus cipők

Off-White – Sneakerekben világbajnok

  1. A Burberry a stílus szinonimája, és a világ legjobb luxusmárkái között tartják számon. Vonzerejének egyik legnagyobb oka, hogy kifinomult ízlésű és mindig kecses emberként azonosítják a viselőjét.
  2. Jimmy Choo hírneve a kiváló minőségű és rendkívül stílusos, kézzel készített női cipőkből jött. Apjától tanulta a cipőkészítés mesterségét, és megalapította a Jimmy Choo márkát, ami számos stílusű lábbelit gyárt nők számára, az ikonikus darboktól a dizájner csizmákig.
  3. Miért a Prada? Azon kívül, hogy az ördög is azt viseli… A Prada a legjobb 15 nemzetközi divatmárka között van. A cipőik az egyik legkeresettebb cikkek az interneten, és ennek jó oka van. Ezek a luxus darabok az utcai stílus megtestesítői. Puha felsőrésszel és szuperkényelmes középtalppal nemcsak stílusosak, hanem rendkívül kényelmesek is.
  4. A Stuart Weitzman a divatot a magas színvonalú funkcionalitással párosítja, és az egyik vezető női luxuscipőmárka. A kortárs lábbelik között rendkívül közkedvelt. Nagyszerű választás, ha olyan női designer cipőt keresel, amelyik tökéletesen ötvözi a stílust és a kényelmet.
  5. A Chanel egy időtlen klasszikus, cipőkínálata pedig ikonikus. A lépőik kényelmesek és elegánsak. Kinek nem ajánljuk? Ha sokat sétálsz, a Chanel lapos talpa gyorsan lekophat. A márka egyelőre nem modernizálta a gyártási folyamatát úgy, hogy környezetbarátabb legyen. Ezért érdemes megfontolni más luxuscipőmárkákat, ha fenntartható divatba szeretnél befektetni.
  6. Virgil Abloh, az Off-White olasz luxusdivatcég gyártója arról ismert, hogy a csúcs-divat kollekciók kiegészítőit készíti. A márka több híresség és online influencer figyelmét is felkeltette. Arról híres, hogy olyan márkákkal dolgozik együtt, mint a Nike és az IKEA.

Ezt olvastad? Gáspár Laci ennyiért venne maximum cipőt.

A végére pedig egy fontos kérdés és válasz:

Mi az a Sneaker cipő?

Tömören úgy fogalmazhatnánk, hogy a sneakerek sportcipők, de olyanok, amelyekkel gyakrabban találkozhatsz az utcán mint a konditeremben – írja a blog.ecipo.hu.

Hasonló cikkek

5 Comments

  1. Pachert Balázs már ezt az 5 milliós cipőt is árulja says:

    […] Miért a Prada? Azon kívül, hogy az ördög is azt viseli… A Prada a legjobb 15 nemzetközi divatmárka között van. A cipőik az egyik legkeresettebb cikkek az interneten, és ennek jó oka van. Ezek a luxus darabok az utcai stílus megtestesítői. Puha felsőrésszel és szuperkényelmes középtalppal nemcsak stílusosak, hanem rendkívül kényelmesek is. A lista többi három cipőjét itt találod. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük