egy férfi fehér ingben és szemüvegben ül egy kanapén egy stúdióban és mosolyog, ez a férfi Jákob Zoltán magyar milliárdos vállalkozó a Crystal Nails tulajdonosa
Jákob Zoltán megbecsüli az alkalmazottait

Megkapják a magukét Jákob Zoltán alkalmazottai – kikogyogta az érintett

Jákob Zoltán magyar milliárdos, a Crystal nails birodalom felépítője arról beszélt, hogy csapata van és nem szó szerint alkalmazottai. Ők a társai gyakorlatilag és úgy tűnik, hiába óriási a vagyona és áll tűzpiros Ferrari a garázsában, egy vajszívű aranyemberről van szó. Kiderült, milyen főnök valójában.

Az üzletember a TV2 Mokka című reggeli műsorának a vendége volt, ahol arról beszélt, hogy például számos egzotikus úttal lepte már meg cégének legfontosabb embereit. A luxus úti célokat ők találják ki. A hat felsővezető most már évtizedek óta vele van és azt mondja, sikerült mindenhova megtalálni a megfelelő embert.

„Őket úgy próbálom megtartani és motiválni, hogy nem csak a fizetésüket helyezem magas szintre, hanem más megbecsülést is kapnak”

– mondta a műsorban Jákob és ki lehetne jobban érintett ebben az ügyben, mint éppen Zoli.

Az üdülésekre visszatérve, voltak már a Maldív-, illetve a Seychelle-szigeteken és Dominikán is. „Vannak a középvezetőim, ők wellness-hétvégét szoktak kapni ajándékba. Most pedig csináltattam száz darab, arannyal bevont ezüst pecsétgyűrűt, és ezt fogom kiosztani azok között, akik megérdemlik” – tette hozzá a következő Nagy Ő a Bors szemléje szerint.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük