egy férfi fekete öltönyben a kezeivel mutatva magyaráz és éppen beszél. előtte mikrofon, mellette egy másik férfi morcosan néz, a beszélő férfi Torgyán József
Torgyán József néhai Kisgazda politikus luxus háza eladó

950 millióért eladó Torgyán József háza és nem túlzás, döbbenetes luxus dolgot rejt

Nem is olyan régen vette észre a magyar sajtó, hogy eladó Torgyán József luxus háza.

A 168 Óra részletesen be is mutatta a XII. kerületben lévő épületet. A luxusvilla döbbenetes módon még liftet is rejt magában. A 324 négyzetméteres otthon eredsetileg 50 millió forintba került, most viszont ennek a többszöröséért válnának meg tőle.

A következő szerencsés tulajdonos élvezheti majd az 1200 négyzetméteres telket, valamit a semmivel össze nem hasonlítható budai panorámát. A hat szobár magában rejtő ingatlanon a 2000-es vásárlás után hatalmas felújítást végzett Torgyán József és az 50 millióért vásárolt épület máris 120-150 millió forintot ért.

De nézzük meg kicsit részletesebben, mivel is lesz gazdagabb, aki megkapja a luxuskégli kulcsait. Az épület legalsó szintjén dupla garázs, szauna, háztartási helyiségek, vendégszoba, és egy tágas kertkapcsolatos előtér található a lap cikke szerint. De odalent van természetesen a nappali, a gyönyörű konyha, a tágasnak mondható gardróbszoba is.

Aki pedig munkálkodni is akar a fantasztikus, zöld és csendes környezetben, annak sem kell csalódnia, hiszen az emeleten egy fantasztikus dolgozószoba várja. Plusz értéket kölcsönöz neki a tudat, hogy micsoda munka folyhatott ott és milyen döntések születhettek a falai között Torgyán József legjobb éveiben.

Ezt olvastad? Itt a felfoghatatlan hír a Mészáros-féle luxus jachtról.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük