Balogh Levente cápák között álommeló kéregető kolduló barát
Balogh Levente

Gondoltad volna? Elárulta a titkát az RTL milliárdos sztárja

Balogh Levente vagyona hatalmas és pezseg körülötte az élet. Egyrészt a milliárdos üzletember viszi a saját bizniszét, főként a Szentkirályi ügyeit. Másrész asszisztenst keres az Álommelóban. De van még ideje. A kérdés, hogy ennyi pénzzel a háta mögött mindent megenged magának? A tapasztalat azt mondatja, hogy nem.

Ezt pedig hogyan máshogy tölthette volna el, mint meglátogatta Pachert Balázs boltját, ahol néhány szót beszélt a fiatal vállalkozóval is. Ebből persze felkerült egy videó a YouTube-ra is.

A videót először kiszúró Story azt írja, hogy Balogh Levente nem csupán megnézte a limitált kiadású, emiatt néha igencsak horror áron eladott cipőket. Azt is hagyta, hogy a srác kifaggassa cipővásárlási szokásairól.

Elmondta, hogy neki a határ nem a csillagos ég, szóval Balogh Levente vagyona hiába óriási, valahol 1000 euró (370 ezer forint) környékén van az a határ, amit hajlandó kifizetni egy lábbeliért. És ha már ott volt, persze hogy költött némi ropogós magyar forintot.

Két pár cipővel lett gazdagabb és 395 ezer forinttal szegényebb. Az egyik 294 990 forintba, a másik pedig 99 990-be fájt.

Most úgy látszik divatba jött, hogy az RTL-esek Pachert Balázshoz járkálnak, ha kell, ha nem. Volt ott már Moldován András, most Balogh Levente, legutóbb pedig Gáspár Laci. Érdekes, hogy neki egy kicsit magasabb a határ. Azt mondta az egyel ezelőtti videóban, hogy ő nagyjából 2 ezer eurót (740 ezer forint) hajlandó kifizetni egy lépőért.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük