Rafael Nadal parfüm illat
Rafael Nadal illata brutálisan drága lesz

Ennyiért lehet Rafael Nadal illatod – meghökkentő ára van

Rafael Nadal még 2022 novemberében tett egy váratlan bejelentést. A luxusparfümöket készítő Henry Jacques és ő kifejlesztettek egy illatkollekciót. Ennyibe kerül a parfüm a sztár szagával.

Az illathármast a teniszpályán kis szünetet tartó csillag életének különböző szeletei ihlették. Az egyiket, mint Rafael Nadal mint sportoló védjegyeként hozták a össze. A másik a magánéletére összpontosít és van egy harmadik, amely a feleségének, Maria Perellónak a segítségével állt össze – írja a Hihgsnobiety.com.

Most jutottak el odáig, hogy mindhárom illat elérhető lesz, szilárd parfümként. Ezek a viaszos állagú illatanyagok a bőrünk melegétől olvadnak el, finoman párologtatva a természetes illatot. Aki hozzá szeretne jutni Rafael Nadal illatához, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A 22-szeres Grand Slam-győztes illatát rejtő szilárd parfüm kollekcióból mindössze 150 kerül kiadásra. Szettben értékesítik 41 900 dollárért (14 millió forint) és kizárólag Henry Jacques Beverly Hills Boutique-jában lesz elérhető.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük