Gáspár Győző győzike gáspár bea dubaj luxus nászút
Gáspár Győző Győzike és Bea élvezik a dubaji luxust

Győzike Dubajban urizál, csúnyán elküldték a búsba a magyarok

Gáspár Győző (Győzike) és Bea a hétvégi luxus esküvőjükön óriási meglepetést kaptak a gyerekeiktől. Dubajban pihenhetik ki a fárdalmakat, egy nem kevésbé csillogó nászúton.

A showman elképesztően érzi magát a gyönyörű, különleges és pokolian drága országban. De még ő is sokkot kapott valamitől. Azon borult ki az üzletember, hogy mennyi egy családi fagyizás végösszege.

A Metropol újságírója nem tétlenkedett, megkérdezte Gáspár Győző Győzikét, mi újság arrafelé, ő pedig készségesen válaszolt.

„Ez az esküvőnk olyan volt, mintha egy török sorozat szereplői lettünk volna. Minden pillanatát imádtam. Bea lélegzetelállítóan szép volt, én pedig sukár, a lányaink gyönyörűek. Minden a terveink szerint alakult, leszámítva a pillanatot, amikor zokogásba törtem ki” – mondta Gáspár Győző. Itt a végén arra a pillanatra utalt, amikor Beával elolvasták a lányaiktól kapott üzenetet.

Aprítják őket a kommentelők

Nem fogjátok elhinni, pazarul érzi magát a közel-keleti országban. Azt mondja, az a luxus, ami ott van, szinte felfoghatatlan. „Ez egy másik lépték, itt tényleg minden a vagyonról szól” – fejtette ki a lapnak az énekes. A tehetős férfi viszont kiborult attól, hogy fejenként 8 ezer forintot fizettek három gombóc fagyiért, ráadásul egy vacsora is egy vagyonba kerül.

Sajnos a kommentelők nem érzik át teljes mértékben a szerelmüket és nem osztoznak az örömükben. Noha Győzike azt mondja, az ő titkuk, hogy több évtizede szeretik egymás, kapják az ívet a Ripost Facebook-oldalán.

Ők azt a címet adták, hogy: „Zokogásban tört ki nászútján Gáspár Győző” Jött is a válasz a kommentelőtől: „Biztos akkor, amikor hozták a számlát.” „Mi is könnyezünk de örömünkben reméljük kint maradtok” – fogalmazott egy másik.

„Nagyon megható” – szállt be a beszélgetésbe Miklós, de azt nem lehet tudni, hogy ironizált-e. Jött egy kommentelő, aki hosszabban fejtette ki a véleményét, vele zárjuk a sort:

Győzike szivhezszóló mondatain nem tudok könnyezni. Ők azok, akik minden pillanatot feltesznek, megosztanak. Veszekszenek, hisztiznek. Az egész út, nyaralás a reklámról szól a magamutogatásról a polgárpukkasztásról. Irritáló bagázs.

Mit érdemes megnézniük Győzikének Dubajban egy luxus nászúton?

Szakadjunk el kicsit a sztárpártól és a családjától. Ugyanis számos különleges látnivalót kínál a vibráló Dubaj. Az alábbiakban felsorolok néhányat a legkiemelkedőbb helyek közül, amelyeket érdemes meglátogatni.

A Burj Khalifa a világ legmagasabb épülete, és nem hiányozhat egy ilyen luxus utazásból sem. Fedezzétek fel a kilátást az obszervatóriumának legfelső emeletéről, és csodáljátok meg a város lenyűgöző panorámáját.

Burj Al Arab. Ez a híres 7 csillagos szálloda ikonikus vitorlája alatt eleganciával és luxussal várja a látogatókat. Látogassatok el az éttermekbe, ahol ízletes ételek és fantasztikus panoráma vár benneteket.

Dubai Marina: Ez a modern kikötő és lakónegyed Dubai partvidékén található. Sétáljatok a hajók között, élvezzétek a lenyűgöző kilátást, és válasszatok egy luxus hajókirándulást. Így felfedezve a város fényűző partjait.

A Dubai Mall a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, ahol számos luxusmárka és élmény vár rátok. Ne felejtsétek el megnézni az akváriumot, ahol felejthetetlen pillanatokban lehet részetek, amikor az óriási üvegfalak mögött uszonyozó tengeri élőlényekkel találkozhat.

Éljetek át egy felejthetetlen kalandot egy luxus sivatagi szafari keretében. Fedezzétek fel a végtelen homokdűnéket egy csodás terepjáróval. Próbáljátok ki a hagyományos sivatagi tevékenységeket, például a homokszörfözést és a tevékenységek sorát, amelyek a sivatag varázsát tükrözik.

Palm Jumeirah: Ez a mesterséges sziget egyike Dubaj ikonikus építészeti csodáinak. Válasszatok egy luxus szállodát a szigeten, és élvezzétek a tengerparti pihenést vagy a lenyűgöző medencekilátást.

Menjetek el a város történelmi központjába, és sétáljon a dubaji kikötő környékén. Ne hagyjátok ki a Gold Souk és a Spice Souk meglátogatását, ahol a helyi piacokon különleges ajándékokat és fűszereket találhattok.

Ezt olvastad? Ennyibe kerül öt nap a világ legdrágább úti céljain.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük