Jákoöb Zoltán milliárdos üzletember a Crydtal Nails tulajdonosa
Jákob Zoltán érdekes videót mutatott

Kirabolták Jákob Zoltánt! Itt a nem mindennapi videó

Jákob Zoltán elképesztő körülmények között nyaral Mauritiuson, de még itt is érhetik kellemetlenségek. Egy videóban a TikTokon most megmutatta, hogy rablás áldozata lett – méghozzá egészen különös módon.

Már bemutattuk, milyen pazar körülmények között nyaral Jákob Zoltán Mauritiuson. A milliárdos nagyjából 1,2 millió forintot fizethetett a szállásért éjszakánként, persze nem egy motelről van szó, hanem egy igazi rezidenciáról. Természetesen a helyi éttermekben is hagyott némi pénzt, bár az egyik helyen úgy tűnt, mintha kiközösítették volna.

Persze ez csak vicc, de azért ha megnézzük, milyen helyeken vacsorázott az üzletember, el tudjuk képzelni, mibe fájhatott ez az egész:

Az üzletember alaposan kihasználta a szigeten töltött időt. Nem csak a strandon süttette magát, de részt vett egy extrém quad-túrán is, bár szerinte az nem volt elég mocskos:

Jákob Zoltán egy rövid kis videót közzétett arról is, ahogy egy madár gyakorlatilag kirabolja a lakosztályt. Jól látszik, ahogy elcsen valamit az egyik ágyról:

Persze nem tudni, mi lett a történet vége, és hogy a tolvaj végül sikerrel járt-e.

Ezt olvastad? Nádai Anikó váratlan kérdéseket kap egy fotója miatt.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük