Ördög Nóra Nánási Pál Maldív szigetek youtube videó

Ördög Nóra ilyen luxusvillában nyaralt – 15 millió egy éjszaka

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál elvetődött a Maldív-szigetekre és káprázatos helyen tölthettek el egy kis időt.

A Blikk cikke szerint Ördög Nóra ezúttal nem Instagram oldalán, inkább a család YouTube csatornáján örökítette meg, hogy vendégségben tölthettek egy kis időt a milliárdosok luxusvillájában. Természtesen hinni sem akartak a fülüknek, hogy mennyit kellett volna kiperkálni, ha nem részesülnek olyan kegyben, hogy ingyen vehetik igénybe a helyet.

Egy ilyen rezidenciában egy éjszakát eltölteni, ha rendes szezon van, akkor ilyen 10-15 millió forint/éj. Szezonon kívül – ahogyan most vagyunk -, egy éjszaka 7 millió forintba kerül. Három éjszakát fogunk itt tölteni” – mondta a tévés.

A hely egyébként teljesen exkulzív, mert mint Ördög Nóra elmesélte, abból a szállásítípusból összesen hét van a szigeten, ezek pedig szinte folyamtosan foglaltak. Egyszerűen úgy tekintettek a lehetőségre, mint egy ajándékra az élettől.

Ördög Nóra Maldív-szigetek utazás youtube
Ördög Nóra a Maldív-szigetek luxusában

„Ez egy álom, ez maga a paradicsom! A filmekben, amikor a nagy bankrablóknak sikerül elmenekülni egy lakatlan szigetre, én azt képzelem, hogy aztán ilyen körülmények között élik le az életüket. Ez nem normális!”- tette hozzá a videóban Nánási Pál és Ördög Nóra.

A videó maga egyébként egészen pazar. Gyönörű part, pezsgő a kézben, szerelmesek és a család. Ki ne vágyna pont oda a Maldív-szigeteken? Legutóbb akkor írtunk a környékről, amikor kiderült, hogy Berki Mazsi – illetve hát inkább a párja valószínűleg – éjszakántként 400 ezer forintot költe el arrafelé egy luxusszállodában.

Viszlát Ördög Nóra. Mi mi újság Balin?

Neked inkább Bali jön be? Meglepő, de arról is volt egy cikkünk. Ott ugyan nem az Instagramon is aktív Ördög Nóra és családja volt, de egy magyar lány beszámolt arról, mennyiből lehet ott élni egy hónapban és meglepően kevés összeg jött ki. Főleg a magas inflációt figyelve.

A Viragutazó nevű felhasználó egy apartmant bérel a szigeten, havonta nagyjából 160 ezer forintért, ami átszámolva 2,4 millió rúpia nagyjából. Napi 100 ezer rúpiát költ étkezésre, ami mintegy 2400 forint. Saját elmondása szerint az állatokat kihagyja, ezért sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt.

Bali egyébként a Kis-Szunda-szigetek legnyugatibb tagja, Jávától keletre, Lomboktól nyugatra fekszik. Indonézia 33 tartományának egyike, a tartományi főváros, Denpasar a déli részén található. A sziget ad nagyrészt otthont Indonézia hindu kisebbségének, a balinézeknek.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük