Jákob Zoltán
Jákob Zoltán Dubaiban pihen a gyerekeivel

Jákob Zoltán elment az országból, ilyen luxusban tölti a napjait

Jákob Zoltán a gyerekeivel elutazott és megmutatta, milyen egy dubai utazás 2023-ban. A lányaival egy egészen elképesztő luxuslakosztályban szálltak meg és igen, kitaláltad. Csinált róla videót is.

A következő Nagy Ő nem rejti véka alá, hogy szereti felfedezni a világot. Van a hűtőjében a Fidzsi-szigetekről hozott víz, de kamerát ragadt már akkor is, amikor Monacóban járt. Most pedig Jákob Zoltán a gyerekeivel kiruccant Dubaiba.

A Liner.hu vette észre a témát, akik azt írják, hogy a szállásuk egészen lenyűgöző. A világ egyik leglátványosabb 7 csillagos hoteljében szálltak meg, aminek a lakosztálya is igazi álom. Két szintből áll, és mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet az embernek, miközben a panoráma is maga a csoda.

Korábban a Luxushirek.hu oldalon is írtunk már arról, milyen egy Dubai utazás 2023-ban. A Burj el Arab hotelben, félpanzióval 4.233.919 forintért tölthetünk el hét napot, fejenként. Érdemes átgondolni.

De térjünk is gyorsan vissza Jákob Nagy Ő Zoltánra és az ő gyerekeire, ugyanis az Instagram-oldalán természetesen csinált videót a lakosztályról és az aktív pihenésükről.

Aki nem akar egészen a sivatagi országik repülni, annak is van ám ajánlatunk. Múltkor egészen jól körbejártuk a noszvaji lombházakat és azt, hogy milyen luxust kínálnak az ott megszállóknak.

A 27 négyzetméteres apartmanokban főzőkonyha és hatalmas terasz is található. Innen az esti naplementét a leghíresebb helyi pincészetből, a Thummererből megvásárolt pohár borral a kezetekben tudjátok nézni.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük