Bali luxushotel repülő Boeing
Bali: luxushotel egy kiselejtezett Boeingben

Így néz ki a világ első, repülőből kialakított luxushotele

Bali Indonézia egyik kicsi szigete. Az időjárása olyan, hogy leginkább áprilistól szeptemberig érdemes elutazni erre a mesés helyre és esetleg megnézni ezt a luxushotelt.

Ekkor a legkellemesebb ugynais az európai ízlésnek, a főszezon pedig június végétől szeptemberig tart. Ha egyből az esős évszak után utazik valaki, láthatja a csapadéktól burjánzó természetet, ilyenkor a legzöldebb a sziget. 

Nos, ebben a paradicsomban nyílt most egy egészen elképesztő ékszerdoboz. Egy kiszuperált Boeing 737-es repülőgépet ugynais átalakítottak luxusvillává. A gép Bali Nyang-Nyang nevű strandjának közelében van, ott várja a látogatókat. Nem is akármilyen áron.

Az ide is berakott Instagram videó szerint ugyanis éjszakánként 7 ezer dollárt kell fizetni érte, ami átszámítva olyan 2,4 millió forint.

És hogy ki álmodta meg mindezt? A Private Jet Villa néven futó ötlet Felix Denim vállalkozó fejéből pattant ki. Ő egyébként a szintén Indonézia területén található Bubble Hotel Bali szállodalánc működtetője is.

Amikor 2021-ben megvásárolte a Boeinget, csak öt nap azzal telt, hogy pontosan a helyére vonszolják a behemót járgányt. A munka pedig azzal folytatódott, hogy kialakították benne a két hálószobát, külön zuhanyzóval és gardróbszobával.

Elképzelni is lehet milyen élmény, amikor a pilótafülkében elhelyezett jacuzziból az óceánt bámulja az ember. Pedig pontosan erre van lehetősége annak, aki képes és hajlandó egy vagyont kifizetni érte. Persze azt már Moldován András is megmondta, hogy a szupergazdagok azért költenek ilyesmikre is, hogy megmutassák, ők oda tartoznak, ahol ezt megengedheti magának az ember.

Attól tehát nem kell tartani, hogy nem lesz rá kereslet, lévén, hogy egészen egyedi élményt biztosít a luxushotel.

Az Nlc.hu megemlíti még, hogy a repülőgép közepén egy bár is található, innen lehet kilépni a szárnyon lévő teraszra. Néhány lépcsőfokot lesétálva pedig a sziklába épített medencéhez érkezünk.

Bali és Indonézia ettől függetlenül is elrabolja az ember szívét. Aki csak teheti, egyszer nézze meg!

Ezt olvastad? Ilyen a Kempinski legendás luxuslakosztály belül!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük