szállodai törölköző luxus legjobb 2023
A legjobb luxus szállodai törölközők 2023-ban

4 luxus szállodai törölköző, amit megérdemelnél – árak

A luxus szállodákban már-már művészi szinten odafigyelnek arra, hogy mindenből a lehető legjobbat kapják a vendégek. Ezt hallva a legtöbben valószínűleg drága ételekre, italokra, vagy a pazar berendezésre gondolnak – ám elég, ha benézünk egy hotel fürdőszobájába. Jöjjön a 4 legjobb szállodai törölköző.

A világ legjobb szállodáiban ugyanis még arra is kínosan ügyelnek, hogy a vendégek mibe törölköznek. A jó hír, hogy akár saját otthonunkban is élvezhetjük a luxus minőséget. A rossz hír viszont, hogy ez nem lesz olcsó.

A Travel and Leisure készített egy listát azokról a fürdőlepedőkről, amelyeket ezek a luxus hotelek használnak, és amelyeket bárki beszerezhet, ezekből mutatunk most párat.

Wayfair Basics gyorsan száradó hatrészes pamut törölközőkészlet – 9.976 forint/29 dollár

Villámgyorsan szárad, és még az ára is jóval barátibb, mint társaié. Ez a hatrészes, száz százalék pamut szett minden igényt kielégít: két szállodai törölközőt, két kéztörlőt és két közepes méretű fürdőlepedőt kapunk ezért az árért.

Ez egy kiváló lehetőség azok számára, akik előnyben részesítik a vékony és könnyű törölközőket, vagy egy nyári szettet keresnek.

Frontgate Resort Collection törölköző – 14.448 forint/42 dollár (darabonként)

Tartósság és ár-érték tekintetében ez lehet az egyik legjobb választás. A hosszú szálú török pamut minden mosással egyre puhább lesz, de mégsem hullik, ráadásul hihetetlenül jó a nedvszívó képessége, miközben hamar meg is szárad.

Az már csak hab a tortán, hogy akár a monogramunkat is belehímeztethetjük.

Coyuchi Cloud Loom organikus fürdőlepedő – 26.832 forint/78 dollár

Csodás színek, elképesztő nedvszívó képesség és villámgyors száradás – ezt ígéri a török luxusmárka. Nem éppen olcsó, de egy éjszaka egy luxusszállodában sokkal többe kerül – és ez az a törölköző, amellyel bárki ötcsillagos lakosztállyá varázsolhatja fürdőszobáját.

Festetlen pamutból készülnek, és Global Organic Textile Standard (GOTS) tanúsítvánnyal is rendelkeznek, vagyis a termék nem csak megfelel a biztonsági szabványoknak, de a teljes gyártósor organikus, ahol a törölköző készül.

American Soft Linen készlet – 27.520 forint/80 dollár

Egy készlet négy törölközőt tartalmaz, vagyis tökéletes az egész családnak. Méretben viszont valamivel kisebbek a megszokottnál, ráadásul az első néhány mosásnál sok szöszt hullajt. Ennek ellenére igen kelendő, ráadásul 16 színben kapható, így mindenki találhat ízlésének megfelelőt.

Ha nem elég az otthoni luxus és hotelbe mennél

Korábban már írtunk a világ legdrágább hotelszobáiról (nyilván a legjobb szállodai törölközők vannak bennük) amelyek bizony csak a legkiváltságosabbak számára elérhetők. Fényűzés ez a javából. Sőt, lehet szó akár magánszigetről is, ha valaki igazán meghitt, privát nyaralást tervez.

Ilyen például Richard Branson brit üzletember magánszigete, a Necker Island, amely a Brit Virgin-szigetekben található. Csak egy csoport számára bérelhető, és számos szolgáltatást kínál. Megtaláljuk itt az éjszakai sarki fényt és egyedi tengeri kaland is várja a kalandvágyó gazdagokat.

Ezt olvastad?

Ilyen menő Noszvajon a legjobb magyar szállás!

Fantasztikus luxusszálloda nyílik a Balatonnál.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük