egy férfi fekete ingben néz ő mészáros lőrinc magyarország leggazdagabb embere aki lefogyott
Mészáros Lőrinc és felesége Várkonyi Andrea együtt nyaraltak

Mészáros Lőrinc olyat villantott ezen a mostani képen, hogy nem tudod levenni róla a szemed

Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea igazi luxusházaspárhoz illő nyaraláson vett részt együtt. Egy jacht fedélzetén készültek képek róluk.

A 444.hu írt arról, hogy a szerelmesek a Rose D’or nevű szuperjachton pihenték ki az évközi fáradalmakat. A korábbi gázszerelő kimerült lehet, ugyanis saját bevallása szerint is napi 15-18 órát dolgozik, nem véletlenül lett az ország leggazdagabb embere és sokszorozta meg mesés vagyonát néhány év alatt.

A lap szerint a hajó az elmúlt néhány hétben volt járt Máltán (Valetta), aztán Szicilíában (Taormina, Siracusa, Riposto). Július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan pedig még aznap délután, már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi felé.

Augusztus 2-án leruccantak vele Positanóhoz, este pedig már Salernónál vélték felfedezni, hogy azután a következő napon már újra Nápolyban ringatózzon a tengeren a csodaszép jacht. Ott augusztus 3-án délután csatlakozott a fedélzeten lévőkhöz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, hogy aztán rögves elinduljanak Caprira.

Ami a Luxus Hírek oldalán a legfontosabb ebből (egy másik dolgot kivéve, de arról mindjárt), a Rose D’or néhány érdekesebb adata. Az új építésű csúcsjachtot 2023-ban adtak át tulajdonosának. Ez egy 62STEEL modell, amiből összesen hármat építettek eddig az egész világon.

62 méter hosszú, a csúcssebessége 18 csomó. Hat kabinja van 12 vendég fogadására, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Hatótávolsága 5000 tengeri mérföld, ehhez tele kell tölteni 130 000 literes dízeltartályát.

A msáik érdekesség pedig, hogy Mészáros Lőrinc olyat villantott, hogy képtelenség máshova nézni. Több fotó is készült a szupergazdag magyarról, az egyiken stílusos napszemüvege mögé rejtőzve intézi üzleti ügyeit, míg a másikon, hamisítatlan eleganciával, divatos fürdőnadrágban pattan ki a medencéből Várkonyi Andrea férje. (A képet a 444.hu oldalán meg is nézheted)

De ha már villantás, akkor Várkonyi Andrea („Andi”) sem akart lemaradni férjura mögött. A Vastagbőr szúrta ugyanis ki, hogy a fényűző luxuspihenés fáradalmait és a hőséget a NER 30 milliárd forintos jachtján egy 399 forintos Hell jegeskávéval enyhíti.

Erről pedig Kerner Zsoltnak, a 24.hu újságírójának is eszébe jutott néhány gondolat. Mutatjuk is izibe:

Ezt olvastad? Így nézne ki Lölő, ha mindent elveszítene.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük