Jákob Zoltán szemüvegben ingben színes háttér előtt
Jákob Zoltán hihetetlen összeget költ a nyaralására

Felfoghatatlan hír jött a Mauritiuson pihenő Jákob Zoltánról

Jákob Zoltán a pazar Oberoi Beach Resort-ban pihen Mauritiuson. A friss hírek és információk szerint szerény – gyakorlatilag felfoghatatlan – 1,2 milliót fizet ki egy éjszakára.

Az utóbbi időben sem tétlenkedik a milliárdos üzletember. Amellett, hogy beteg gyerekeken segít, beújított egy Ferrari SUV-t, majd fogta magát, és Mauritiusra utazott – ám ezúttal már a Nagy Ő-beli választottja, Betti nélkül.

A milliárdos most az Instagramon mutatta meg, milyen körülmények között pihen. A videó szerint az Oberoi Beach Resort-ban szállt meg, ahol több, nádfedeles rezidencia is található medencével, egy ugrásnyira a parttól.

Utánanéztünk a Booking.com-on, vajon mennyibe kerül itt egy éjszaka. A leírás szerint a Teknős-öböl homokos strandjai mentén épült Oberoi Mauritius úszómedencével, gyógy-és wellness központtal és fitneszközponttal várja vendégeit. A szálloda egy 8 hektáros szubtrópusi kertben található.

Jákob videója alapján arra tippelünk, hogy a Chrystal Nails tulajdonosa egy Royal villát bérel saját medencével. Itt egy éjszaka 1 215 630 forintba kerül adókkal együtt, reggelivel az árban.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük