Itt a repülő, ami valójában egy luxusvilla! Most megmutatjuk belülről

Első ránézésre azt hihetnénk, egy egyszerű Boeing 737-es repülőgép áll magányosan a szikla tetején. Ennél azonban izgalmasabb a történet. És van benne luxus, méghozzá dögivel.

Korábban már bemutattuk, milyen pazar szállodákban pihenhetünk jövőre, ha van elég pénzünk, de nem is kell messzire menni, ha luxusra vágyunk: Magyarországon is megtaláljuk azt, amit keresünk. De ha inkább a vizekre vágysz, összeszedtünk öt olyan luxus hajóutat, amellyel elmenekülhetsz a hideg elől.

De ha már víz, akkor mi a helyzet a levegővel? Persze nem kell a szó szoros értelmében repülésre gondolni, de van egy szálloda Balin, ami egy repülőgépból lett kialakítva. A Private Jet Villa százötven méterrel a tengerszint felett, a Nyang Nyang szikla tetején áll, Balin, Uluwatu-ban, csodálatos kilátást nyújtva az Indiai-óceánra – írja a Roadster.

A nappaliba a szárnyon át vezető lépcsőn juthatunk be, ahol bárt is magában foglaló, hangulatos enteriőr várja a vendégeket. A nappali, a pihenő- és étkező részek is a szárnyakra vezetnek ki, ahonnan gyönyörködhetünk a kilátásban. A kiszolgálásról komornyik, stewardess és privát séf gondoskodik.

Hogy teljes legyen az élmény, található ott egy meghitt, három méterrel a szikla fölé nyúló, végtelenített medence is. Szintén panorámás kilátást kínál a kültéri BBQ, mely egy bútorozott, fedett teraszon kapott helyet bárral, ülő- és étkezőhelyekkel, napozóágyakkal együtt. De ha helikopterrel érkeznél, az se gond: van saját leszállóhely is.

Igen drága a repülőjegy…

A négyszemélyes villát már éjszakánként 2700 dollárért (körülbelül 945 ezer forintért) meg lehet kapni, ha az ember azonnal kifizeti egyben, egyébként 4501 dollárba (1 millió 575 ezer forintba) kerül, legalábbis január végén.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük