eladó sziget island 7 kanada
Eladó egy elképesztően bájos sziget Kanadában

Magyar viszonylatban sem ördögien drága ez a luxus magánsziget

Most, hogy elszálltak az ingatlanárak, kicsit átértékelődnek a viszonyok. Itt van például egy kicsi sziget, amiről a Roadster is írt.

Korábban a Luxushirek.hu oldalon már írtunk egy eladó szigetről. Annak az angliai csodának az volt az érdekessége, hogy ott játszódott a 10 kicsi néger című krimi.

Most egy másik helyre kalauzolunk el. A trópusi paradicsomok mellett Kanada vadregényes tájai is rejtenek lenyűgöző szigeteket. Közéjük tartozik a „Island 7”, egy aprócska szigetecske, amely a Cowichan-tó szívében helyezkedik el.

Mennyibe kerül a sziget és hogy néz ki?

És az ára egészen meglepő. Nagyjából 520 millió forintnak megfelelő dollárt kérnek érte és ha jobban belegondolunk, bőven vannak a piacon olyan luxuslakások, vagy akár villák, vagy balatoni üdülők, amik elérik, vagy akár meg is haladják ezt az összeget.

Mutatjuk, ezért mit kapsz:

A szigeten van egy ilyen ház:

A házikó pedig ilyen csodásan néz ki belülről:

Jöjjön néhány tudnivaló, ha a képek az eddigieknél is jobban felkeltették az érdeklődésedet. Brit Columbia egyik legnagyobb édesvizű tavának szigetét csak a vízről lehet megközelíteni. A rajta álló épületet napenergia látja el energiával.

A sziget mindössze két hektár alapterületű, de aggodalomra semmi ok, lehetőség van bőven a kikapcsolódásra. Horgászni, kajakozni vagy napozni is lehet, a környéken pedig számos túrázásra is alkalmas útvonal található. De még a biciklizés szerelmesei is megtalálhatják a számításukat.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük