Jákob Zoltán Nagy Ő
Jákob Zoltán a következő Nagy Ő

Nem hiszed el Jákob Zoltán Ferrarijának a rendszámát

Jákob Zoltán a következő Nagy Ő jól csinálja a dolgát. Meg mondjuk a TV2 píárosa is. Hamarosan indul a csatornán műsor következő évada, aminek a főszereplője az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó lesz.

Az utóbbi hetekben alig telt el úgy nap, hogy ne hallottunk volna valamit a körmös bizniszben megtollasodott vállalkozóról. Hol megtudhatjuk, milyen Jákob Zoltán 1 milliárdos lakása, máskor meg bepattan mellé egy influencer és mennek egy kört a 100 milliós Ferrarival.

Aztán olyan is volt, hogy egy gyerek álmát váltotta valóra azzal, hogy megengedte neki, hogy beüljön a luxusautójába. Most pedig itt a következő felvonás. A Liner.hu arra lett figyelmes, hogy az Instagram-oldalán megcsodálhattuk Jákob Zoltán garázsát, amiben – kapaszkodni tessék – kettő Ferrari is pihen.

Ő az a fajta milliárdos, aki nem fogad sofőrt, inkább a saját kezébe veszi az irányítást. Akkor is, amikor furikázik egyet Budapest utcáin, hogy a magyaroknak leessen az álluk a csodálkozástól.

Visszatérve a címben is feszegetett kérdésre, megválaszoljuk azt.

Jákob Zoltán Ferrarijának a rendszáma: JAKOB-1

Nem is olyan régen írtunk egy cikket az F1 pilótáiról, akik nagyjából ugyanezt csinálják. Saját flottájuk van, amit vezetnek a mindennapokban is. Talán Lewis Hamilton volt az egyetlen olyan kivétel, aki nem szereti a mindennapi közlekedés, neki az túl stresszes. Itt megnézheted és eldöntheted, hogy melyik F1 sztár autója a legmenőbb.

Jákob Zoltán a következő Nagy Ő

Annak, aki nem hallott még róla, elmondjuk, hogy kicsoda is Jákob „Nagy Ő” Zoltán. Az üzletember neve egyébként sokaknak ismerős lehet, hiszen Magyarországon elsőszámú és a világon is elismert műkörömépítő márka, a Crytals Nails kitalálója és tulajdonosa.

Előfordul, hogy a gyerekei húzzák a rövidebbet a gazdagsága miatt. Nem egyszerű a 37. leggazdagabb magyar lányának lenni. Volt, hogy a „gazdag” gúnynevet akasztották rá. 

kicsoda jákob zoltán infografika
Jákob Zoltán Nagy Ő infografika

Kezdetben építészmérnökként dolgozott. 20 éve egy barátjának köszönhetően került be a szépségiparba, ma pedig már a hatalmas „körömbirodalma” mellett sikeres ingatlanfejlesztő céget is visz.

Ezt olvastad? Így élnek Jákob Zoltán gyerekei.

Hasonló cikkek

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük