Lagzi Lajcsi Galambos Lajos
Galambos Lajos birtoka most 4,9 milliárdot ér

Mi történt Lagzi Lajcsi birtokával? Ez ám a fordulat

Lagzi Lajcsi birtoka került megint rivaldafénybe. Galambos Lajos lassan úgy tűnik, kénytelen lesz bevonulni a börtönbe. A múltkor össze is szedtünk néhány luxus intézményt, ahova szívesebben tenné be a lábár, mint a kecskeméti épületbe. Na, de most egy kis más.

Most éppen Lagzi Lajcsi mocsai birtoka körül történnek ugyanis a dolgok. Valódi luxus területről van szó, erről is írtunk már korábban a Luxushirek.hu oldalon. Akkor 5 milliárdot írtunk, de a forint belehúzott és jócskán beszakadt az ára, most viszont épp ellenkezőleg.

Az Infostart által közölt hirdetési részletben ezt írják: „Galambos Lajos birtoka kastéllyal is bír, melynek lakóterülete 920 nm, a földszinten képgalériát, kandallóval ellátott nappalit, házi könyvtárat, étkezőt, Gourmet konyhát, kamrát, verandát, piano szobát, 4 hálószobát, 4 fürdőszobát és a gondoskodó személyzet, részére külön udvari bejáratú mosdót, wc-t helyeztek el.(540 m2). Az emeleten 8 szoba, 8 fürdőszoba, társalgó és melegítő konyha került kialakításra 380 m2-en.”

Nos, érdemes figyelnie annak, aki hozzá szeretne jutni. Néhány nappal ezelőtt ugyanis jóval kedvezőbb áron vehette volna meg a Lagzi Lajcsi birtokot. A 13 milliós eurós vételár ugyanis akár napon belül is több millió forintnyi változást jelenthet a lap szerint. (Jelenleg 4 milliárd 954 millió forint.) De itt a frissített napi forint árfolyam!

Mivel tudnánk meghozni a kedveteket a vásárláshoz? Hát, nem csak hűsölni, de vízisíelni is bátran lehet a birtok taván, hiszen hatalmas a vízfelülete.

Ezt olvastad?

Ilyen belül egy 3,3 milliárdért eladó ház Budapesten.

Elképesztő dolgot rejt Lagzi Lajcsi háza.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük