Forbes lista sikeres magyar 30 alatt azahriah valter attila fischer brigitta 2023 pachert balázs
Baukó Attila, Azahriah is ott van a Forbes lista élén

Forbes lista: ők a legsikeresebb fiatal magyarok

A Forbes.hu és a nyomtatott magazin 2023-ban is összeállította, kik a legsikeresebb magyarok 30 alatt. Jöjjön a Forbes lista néhány érdekes szereplője!

Nos, a lista igencsak vegyes. Szerepel rajta asztrofizikus és a világbajnok kardcsapat is. Olyan fiatalokat gyűjtöttek hát csokorba, akik vagy az üzleti életben értek el eredményeket és/vagy a karakterük annyira meghatározó, hogy sikerre vannak ítélve.

A lap cikke szerint az összeállítás idén is a szerkesztőség jelölései, valamint egy publikus jelölőfelületre beérkezett javaslatok alapján történt. Megjegyzik, hogy sokan a pénzszerzés mellett fontos társadalmi kérdésekben is állást foglalnak.

Az etológus Bognár Zsófia például adott kutyafajták egészségügyi jólétéért kampányol, Nguyen Thanh Hien a zene pszichére gyakorolt jótékony hatásait vizsgálja.

Nézzünk néhány érdekesebb nevet a Forbes „30 sikeres magyar 30 alatt” lista szereplői közül. Sokat foglalkoztunk a Luxushirek.hu oldalon is például az RTL Cápák között című műsorában feltűnt Pachert Balázzsal. A cipőkereskedő, influenszer srác korosztályának egyik legtehetségesebb üzletembere.

Szinte egyedül, a semmiből épített fel egy birodalmat, ami mostanra saját bolttal és évi több, mint 100 millió forintos árbevétellel büszkélkedhet.

Aztán persze ott van a Forbes lista befutói között Baukó Attila is. Akinek így nem rémlik, hát ő nem más, mint Azahriah. Évi 50-60 koncertet ad és azt mondja, utóbbi brandjével megszerzett félmilliós követőtábora nélkül is megtalálta volna a hangját.

Fischer Brigitta bridzsvilágbajnok, büszkék lehetünk rá. A 29 éves nő szerint a logika, detektivképességek, elengedés és állóképesség, szerint ezek szükségesek leginkább ahhoz, hogy valaki sikereket érjen el a kártyajátékban. Ő pedig eléri. 2014 óta kilencszer volt az év sportolója saját kategóriájában.

Jöjjön még egy sportoló a Forbes listájáról. Valter Attilára két éve figyelt fel az ország, amikor a Giro d’Italia kerékpáros körversenyen három napig viselte az összetett elso helyéért járó, rózsaszín mezt. Ilyen magassagokba magyar bringás sohasem jutott el.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük