Mészáros Lőrinc utca
Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc kegyetlen oltást kap egy fotója miatt – most készült

Mészáros Lőrinc ütőerén van a magyarok ujja, meg is örökítette az utca embere. Pontosabban a körülötte folyó dolgokra figyel mindenki, ahogy látjuk. A 444.hu most friss képeket kapott a magyar milliárdosról. Most éppen egy luxusszálloda közelében akadtak rá, Londonban. Gazdagbulvár rovatunk következik!

Mészáros Lőrinc Londonban van és a felvételen az látszik, ahogy Regent streetet a Piccadilly környékén sétálgat és a méltán híres luxust biztosító Ritz Hotel felé tart az utcán.

A Forbes listáján Mészáros egyébként a harmadik helyet foglalja el. A gazdagságlista ezen helyezésével ismételten bekerült a világ leggazdagabb emberei közé. Érdekesség, hogy most először hárman is szerepelnek rajta.

Itt egy kis ízelítő a mesterről. A teljes outfitet itt csodálhatjátok meg.

Ahogy az a kollégáktól elvárható, a 444 ki is rakta a cikket a Facebookra, ahol azonnal megtámadta a komment haderő. Volt, aki egyből belekötött a lábába, hogy miért van rajta minimum egy számmal nagyobb cipő.

Megint más azon csodálkozott Mészáros Lőrinc utcai fotója láttán, hogy egyáltalán tud egyedül mozogni, jött is a replika, hogy alig tűnik 75 évesnek. A rosszmájú kommentelők után persze valaki megvédte, hogy rengeteget dolgozik, jár neki a pihenés. (Nem tudjuk, hogy tényleg megvédte-e)

Ezúttal Judit zárta a beszélgetést, aki megjegyezte:

„Mint egy ember”

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük