Kulcsár Edina luxus babakocsi
Kulcsár Edina luxus babakocsi

Kulcsár Edina luxus babakocsiját körberöhögik ezek – íme a legdrágábbak

Kulcsár Edina és G.w.M már a kezében tarthatja újszülött babájukat. Amara pedig egy luxus babakocsi kényelmét élvezheti majd.

A szépségkirálynőt egyébként keményen kritizálták a kommentelők, miután kiderült, hogy az arany színű babakocsi legalább 600 ezer forintba kerül – írja a Mosthir.hu.

Ha kicsit elszakadunk a Kulcsár házaspártól, akkor azt tapasztaljuk, hogy a szülők mindig is arra törekedtek, hogy a lehető legjobbat nyújtsák gyermekeiknek. Az utazás során a biztonság és a kényelem az elsődleges szempont, így a babakocsik jelentős szerepet töltenek be a modern szülők életében.

Íme a legdrágább luxus babakocsi

Ebben a cikkünkben felfedezzük a világ legdrágább babakocsiját, amely nem csak a funkcióival és minőségével tűnik ki, hanem luxusával és eleganciájával is. Áttekintünk néhány luxus babakocsi árat is.

A világ legdrágább babakocsija a Silver Cross Aston Martin Edition. Ez a darab nem csak a nevével hívja fel magára a figyelmet, hanem a kiváló minőségével és lenyűgöző megjelenésével is. Ez a különlegesség az az Aston Martin luxusautógyártóval való együttműködés eredménye.

A prémium anyagok és a kézzel készített részletek teszik ezt a babakocsit különlegessé. Az Aston Martin Edition babakocsi a sebesség, a stílus és a kényelem elegáns kombinációját nyújtja. Az alumínium vázszerkezet könnyű és erős, míg a prémium bőrrel borított ülés kényelmes és luxusérzetet nyújt.

A babakocsi kerekei pedig a Forma-1 versenyautók gumijának technológiájával készülnek, hogy zökkenőmentes és sima utazást biztosítsanak a babának. Korlátozott számban készül, ami tovább növeli az egyedi és exkluzív jellegét.

Ára eléri a 3 millió forintot, ezért valóban a leggazdagabbaknak és legelkötelezettebb autórajongó szülőknek készült.

További luxus babakocsi még például a Bugaboo by Diesel Rock Edition is. Ez a limitált kiadású darab a híres divatház, a Diesel együttműködésének eredménye. Robusztus és vagány megjelenése mellett tartós és kényelmes váltóval rendelkezik. Ára körülbelül 600 000 forint.

A Silver Cross Balmoral Pram egy hagyományos stílusú babakocsi, amely kézzel készül. Puha, szőnyegszerű matraccal és a kézzel varrott részletekkel emelkedik ki a tömegből. A klasszikus eleganciának megvan az ára, ami körülbelül 900 000 forint.

Az iCandy Peach Jogger nevet viselő luxus babakocsi sportos megjelenéssel és prémium minőségű anyagokkal rendelkezik. Az egyedi design és a könnyű manőverezhetőség kombinációja teszi vonzóvá. Ára mintegy 450 000 forint.

A babakocsik a modern szülők életében alapvető fontosságúak, hiszen a gyermekek kényelme és biztonsága az elsődleges szempont. A luxus babakocsik nem csak ezeket a szempontokat elégítik ki, hanem exkluzivitással, kiváló minőséggel és lenyűgöző megjelenéssel is rendelkeznek.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük