Oscar 2023 Brendan Fraser

Ilyen luxus óra volt az Oscar 2023 díjátadó nyertesein

Az Oscar 2023-as díjátadó volt a 95. a gála történetébe. A legjobb férfi -és női főszereplőnek járó díjak győztesei: Brendan Fraser és Michelle Yeoh lettek.

A legjobb színész Oscar-szobrát A bálnában nyújtott alakításáért a meghatott Brendan Fraser vette át. „Harminc éve kezdtem a pályámat, de a dolgok nem mentek könnyen” – mesélte, megköszönve az elismerést. Hozzátette: úgy gondolja, hogy filmje a szívekben és a gondolkodásban is változást hozhat, ami jó érzéssel tölti el.

Most egy másik szemszögből is vizsgáljuk meg a világsztárt. Méghozzá a Csukló Szpotting Instagram oldalának segítségével. Fraser egy Omega Speedmaster Chronoscope órát viselt a díjátadón. Ennek a piaci ára 8 ezer euró körül van a szakblog szerint.

Nézzük a legjobb női főszereplőt az Oscar 2023-as díjátadójáról. Michelle Yeoh a Minden, mindenhol, mindenkor miatt kapta meg az elismerést. A rendkívül érdekes, kevert műfajú film egyébként bezsebelte a legjobb vágásért járó szobrocskát is.

Michelle Yeoh Oscar 2023
Michelle Yeoh, Oscar 2023

Yeoh egy gyémánt-zafír Richard Mille RM07-02-t viselt az ünnepségen. Ennek az ára egyes források szerint 1 millió euró körül mozog – írja a Csukló Szpotting.

Ma egyébként ilyen órás napot tartunk. Múltkor járt Pachert Balázsnál Gáspár Laci és az ATV TikTok oldala feltette a kérdést, vajon milyen órája is volt. És lám, a Beszéljünk az órákról csatorna videóban válaszolt is. Azt fogjuk kielemezni. Addig pedig nézzétek meg Balogh Levente, Szalay-Bobrovinczky Kristóf vagy éppen Rácz Jenő óráját. De írtunk már ebben a témában Hegedüs Zsuzsa csuklóján lévő szépségről is.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük