Szalay-Bobrovniczky Kristóf magyar honvédség honvédelmi miniszter óra

Nézd csak Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter legújabb luxus óráját

Ideje beszélni kicsit a magyar honvédség vezetőjéről. A Google keresésekben úgyis szárnyal a haderő, így szerencsénk van, hogy a Csukló Szpotting nevű oldal a minap foglalkozott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter testével. Pontosabban a kezével és az azon lévő órával.

Mivel mostanában volt a kihelyezett kormányülés Sopronban, mindenki árgus szemekkel figyelte az oda megérkező politikusokat.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, a magyar honvédség vezére egy 41 milliméteres Breitling Navitimer Heritage-re nagyon hasonló órában jelent meg a soproni kormányülésen – írja a Csukló Szpotting Instagram-oldal.

A szakértő oldal azt írja, hogy ennek az órának a piaci ára jelenleg valahol 2,1 millió forint körül lehet. Érdemes azonban megjegyezni, hogy 3 óránál a logó nem teljesen azonos a képen látható modell logójával. Ezért megjegyzik, hogy ez egy régebbi modell is lehet, mivel sok légierős Navitimer van a piacon.

Ezek különböző rendvédelmi szervek logójával érkeztek, így az is könnyedén elképzelhető, hogy egy ilyenről van szó – írják. A magyar honvédséget vezető miniszteren kívül mostanában több politikus, híresség és vállalkozó/celeb órájába futottunk bele. Ezekről lehetőség szerint meg is emlékezünk itt a Luxushirek.hu oldalon.

Breitling Navitimer Heritage – A pilótaórák legendája


A Breitling márka neve az időmérés és a repülés világában már több mint egy évszázada szinonimája a minőségnek és a megbízhatóságnak. Az óragyártó az 1880-as évek óta állít elő magas minőségű órákat, melyek a pilóták és a légiközlekedés szerelmeseinek nagy örömére lettek tervezve.

A Breitling Navitimer Heritage, ami a magyar honvédség vezetőjének is van, a cég egyik legikonikusabb órája, amely az 1950-es években debütált. Azóta a Navitimer kollekció a legismertebb és legnépszerűbb óramodelljei közé tartozik, és a pilótaórák egyik legfontosabb szimbólumává vált.

A Navitimer Heritage órák kialakítása az eredeti Navitimer órák formai jellemzőit követi, de modern technológiával és anyagokkal felszerelve. Az óra három részből áll: a belső ring, a középső számlap és az óraszámlap. Az óra belső ringje beállítható, ami lehetővé teszi a repülőgép sebességének és a repülési időnek a számítását.

Az óraszámlap kialakítása is emlékeztet a repülőgép műszerfalára. A kerek számlapok és az egységes színskála a pilóták igényeihez igazodik, akiknek fontos az egyértelmű és könnyen olvasható információk elérése. Az óra számlapján számos hasznos funkció található, például a stopperóra, a dátum, az időzóna mutatók, és az automatikus felhúzás.

Az óra tokja rozsdamentes acélból készült, amely tartós és strapabíró. Az üveg zafírkristályból van, amely védi az óra számlapját a karcolásoktól és az ütésektől. Az óra szerkezete egy mechanikus öntöltő szerkezet, amely megbízható és pontos működést biztosít.

A Breitling Navitimer Heritage egyedi megjelenésének és kiváló minőségének köszönhetően az egyik legnépszerűbb óra a repülőgép-pilóták és az óra szerelmesei körében. Kitűnően illeszkedik a magyar honvédség vezérének stílusához. Az óra az elegáns megjelenést és a magas funkcionális szintet kombinálja, amely minden igényt kielégít.

Ejtettünk már szót a Cápák között milliárdos vízkirályáról, Balogh Leventéről, a Szentkirályi márka atyaúristenéről. Azután górcső alá vettük Varga Judit igazságügyi miniszter óráját és a Nyerő páros sztárséfjének, Rácz Jenőnek a Patek Philippe luxus óráját is bemutattuk.

Nézd meg Balogh Levente óráját.

Varga Judit szépségét itt találod.

A Rácz Jenő csuklóján lévő gyönyörű órát pedig erre tudod megnézni.

Itt van Hegedüs Zsuzsa, a legbefolyásosabb magyar nő karórája.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük