Polgár Árpád florida álomotthon videó

Így néz ki egy dúsgazdag magyar álomotthona – videó

Szerencsére jobban van és megszólalt az életveszélyes balesete után a dúsgazdag magyar üzletember. Sőt, elkészült Polgár Árpád és Polgár Tünde háza, ezt is megmutatták a feleségével egy videón.

A dúsgazdag magyar üzletember többször is előkerült már a Luxushirek.hu oldalon. Volt, hogy videóban rántotta le a leplet a meggazdagodást ígérő tanfolyamokról. A TikTok-on rendkívül aktív férfi elmondta, hogy egyedül csak az gazdagszik meg vele, aki tartja.

Azután arról is írtunk, hogy a válságról is megvan Polgár Árpád véleménye. Nagyon érthetően elmondta, hogy mindig azok járnak pórul, akik a „táplálkozási lánc” közepén helyezkednek el. A szegényebb rétegeket ugyanis mindig kisegítik, ez erkölcsi kötelesség, a leggazdagabbakat pedig nem érinti annyira. Nem foglalkoznak vele, ha valami nem 500 ezer forintba, hanem 600-ba kerül.

Ezt követően történt egy súlyos balesete. Az Egyesült Államokban lévő otthonukban elcsúszott és beverte a fejét. Sokáig volt kórházban, volt, hogy a legrosszabbtól tartottak.

Most úgy tűnik, minden rendben, sőt a Blikk arra hívta fel a figyelmet, hogy új videóval jelentkezett a feleségével. Ebben Polgár Árpád álomotthona is feltűnik.

Polgár Árpád háza a lap cikke szerint kevéssel a baleset előtt került a tulajdonukba, ezért a felújítás legnagyobb része Polgár Tündére maradt. A floridai otthonukról készült felvételek azért is érdekesek, mert elméletileg a férfi először látja a házat.

Ezt olvastad? Ilyen egy 700 milliós eladó lakás Budapest belvárosában.

Hasonló cikkek

2 Comments

Comments are closed.