Kiszúrták! Nagy baj van ezzel a brutálisan drága magyar házzal

Monumentális nappali, négy garázs és persze medence, potom 1,1 milliárdért. Hát nem megéri ez a luxus?

Pont nemrég írtunk arról, hogy irgalmatlan pénzért kelt el idén egy csodaszép luxusvilla Zalaegerszegen, annak ára 600 millió forint volt. Ez csak egy picivel olcsóbb, mint amennyiért Palvin Barbiék házat vettek Los Angelesben. Most viszont mutatunk valamit, ami árban mindkettőt felülmúlja!

Török Dávid ingatlanszakértő TikTok-oldalán bukkantunk rá erre az újépítésű családi házra, amelyet 1,1 milliárd forintért hirdetnek a II. kerületben. Négy garázs, külön lakrész a személyzetnek, hatalmas nappali 7 méteres belmagassággal – többek között ezt tudja ez a luxusház:

@torokdavidingatlan

Kivel költöznél most azonnal?🏡💸 Küldd el neki ezt a videót és ha érdekel a nagyértékű ingatlanok világa akkor kövess be! 🤝🏻 #ingatlantok #realestate #ingatlan #ingatlanértékesítés #ingatlaneladás #nagyértékűingatlan

♬ In Love With You – BLVKSHP

Mielőtt valaki aggódni kezdene, természetesen van medence is, sőt, külön wellness-rész is az emeleten. Az Ingatlan.com adatai szerint a ház 2023-ban épült, gáz nincs bekötve, a fűtés hőszivattyús, de persze légkondi is van.

A kommentek között azonban volt, akinek inkább az szúrt szemet, hogy az ingatlan egy lakótelepre néz, illetve hogy a szomszéd rálát a kertre. De volt olyan is, aki szerint ahhoz képest, hogy a ház 1,1 milliárd forintba kerül, „az összes szoba egy lyuk”.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük