fradi el sorsolás

Az EL sorsolás után ilyen luxusban nézheti bárki a Fradit a Bayer Leverkusen ellen az Európa Ligában

Ki mondta, hogy focimeccsre csak úgy lehet elmenni, hogy vesz az ember egy sima jegyet. És ki mondta, hogy egy magyar mérkőzést nem lehet teljes luxusban megnézni, úgy, hogy az egész nap gyönyörűen fel van építve. Nos, a Ferencváros esetében biztosan nem állíthatunk ilyet. Az Európa Liga (EL) sorsolásán is érdekelt volt az együttes, a VIP részlegről és a szolgáltatási csomagról pedig ódákat zengenek a fanatikusok. Még Csuti is.

Életre szóló élmény igazi Fradi drukkereknek! Lepd meg szeretteidet egy exkluzív meccsnapi programmal a Groupama Arénában – hirdeti a szöveg a szórakoztatást a groupamaarena.com oldalon. És mi tartozik bele ebbe az élménybe? Van különleges múzeumlátogatás, bepillantás a Fradi öltözőbe a mérkőzés előtti órákban, sztárséf ihlette vacsoramenü 3 ferencvárosi sztárral. Dedikált mez és labda, valamint 2 VIP Gold belépő.

Kapcsoljuk Csutit, mit mond erről:

VIP Fradi élmény

További részletekkel is szolgálnak. A sztárséf például nem más, mint Wolf András, akikkel együtt lehet enni, azok pedig a klub régi legendái. Mint például Lipcsei Péter, Nyilasi Tibor, Martos Győző, vagy Albert Flórián. A vacsorán a Ferencváros aktív keretének egyik tagja is részt vesz.

Aki mondjuk ennyire nem veszi komolyan, annak ott van valamelyik VIP páholy, ahova próbálhat helyet vásárolni magának. Dzsudzsák Balázs korábban a hírek szerint például 100 millió forintot sem sajnált kiadni érte.

Február 23-án csütörtökön lejátszották a visszavágókat is eldőlt, hogy mely nyolc csapattal lesz teljes az Európa Liga nyolcaddöntőjének mezőnye, ahová a Ferencváros csoportgyőztesként automatikusan kvalifikálta magát. De nézzük, hogy az EL sorsolás után kivel csap majd össze a Fradi.

Az első meccset március 9-én, a visszavágókat március 16-án rendezik. A Fradi majd a Puskás Arénában fogadja ellenfelét.

És akkor a párosítás az Európa Liga nyolcaddöntőjében: Ferencváros – Bayer Leverkusen

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük