Ferrari 488 spider eladó magyarország legdrágább luxus

Ezek a legdrágább eladó autók most Magyarországon

Az az igazság, hogy mindig sóvárogva megyünk fel a Richlife oldalára, hogy megnézzük a legdrágább cuccokat, de értetek megtesszük. Nos, most az autók között kerestük meg a legdrágább eladó darabokat. Lesz itt Lamborghini, Ferrari, de még Mercedes is. Mutatjuk is.

Rögtön kezdjük is a legértékesebb darabbal. Ez nem más, mint egy Lamborghini Huracan STO. Egy kicsit a számokról: 2023-as, 5204-es hengerűrtalom, ami mellé kapunk 650 LE-t is. Minden extra megtalálható a járműben, amiért a tulajdonos kénytelen lesz 165 millió forintot és némi aprót kifizetni. Nyilván nem mi, mert esélyünk sincs megvenni, de majd többet nézzük Moldován András videóit, hátha egyszer gazdagok leszünk. Abban is megegyezhetünk, hogy nem családi okok miatt sürgősen eladó autó ez a darab. De haladjunk!

Érdekesség egyébként, hogy a Lamborghini név épp a minap került elő a Luxushirek.hu oldalon. Akkor azzal foglalkoztunk, hogy a márka névadója 30 éve halt meg. 1916. április 28-án született az észak-olaszországi Ferrara közelében fekvő Centóban, szülei szőlészettel-borászattal foglalkoztak. Már kiskorában szerette apja traktorát bütykölni, így természetesen gépészmérnöknek tanult.

Mit kell még tudni Lamborghini úrról?

A második világháborúban a légierőnél szolgált szerelőként, 1945-ben brit hadifogságba került. Miután hazatért, javítóműhelyt nyitott, később traktorok gyártásába kezdett, cégét az 1950-es évek végére Olaszország egyik neves üzemévé fejlesztette. Aki még ennél is többre kíváncsi Lamborghiniről, olvasson itt tovább!

Még egy nagyon drága eladó autó van itt, amit mutatunk nektek. Ez nem más, mint egy tűzpiros Ferrari. Álomautó a javából. Egy 488-as Spider, 669 lóerővel, 3902-es motorral dübörög. 130 millió forintba kerül.

Az eladó Ferrari 488 Spider

Aki valami olcsóbbra vágyik, annak van itt egy szép Mercedes-AMG S63-as is. Coupé Swarovski Limited Edition az eladó autó teljes, becsületes neve. Az ára 56 millió forint, közel 5,5 literes motorral, 585 lóerővel. Ez egy kicsit régebbi modell, 2017-es, de így ránézésre egészen jó állapotban van. A részleteket majd megnézitek a vásárláskor.

Aki a luxusautókat szereti, lehet attól is felvillanyozódik, amit korábban írtunk. Ugyanis Magyarországon most először lesz látható az 1963-ban gyártott igazi francia luxusautó, a Facel Vega II, a sztárok kedvenceÖsszesen 182 darabot gyártottak 6,3 literes V8 Chrysler motorral.

Polgár Árpád lerántotta a leplet a gazdagságot ígérő tanfolyamokról. Olvasd el!

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

3 Comments

  1. Curtis Rolls Royce limuzinjának 1,8 millió havonta a bérlése says:

    […] A limuzinok azonban nem csak a legjobb minőséget és a legmagasabb árakat képviselik, hanem a legnépszerűbbek és legnagyobb álmaink szimbólumai is lehetnek. Íme néhány a legdrágább, legkülönlegesebb és legérdekesebb limuzinok közül, amiket talán még Curtis is megirigyelne (Magyarország legdrgább eladó autóiról itt írtunk) […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük