Edwin Castro powerball lottómilliárdos
Edwin Castro powerball lottómilliárdos

Elképesztő hír jött az új lottómilliárdosról

Az új lottómilliárdosról annyit lehet tudni, hogy 30 éves és februárban nyerte a pénzt. Ráadásul dollárban lett ilyen gazdag, miután Edwin Castro 2 milliárdot nyert.

Ezt nagyjából néhány pillanatig élvezhette, miután kicsivel több, mint a felét le is kellett adóznia. Így 997 millió dollár, vagyis nagyjából 337 milliárd forint ütötte a markát.

Érdemes megemlíteni, hogy megkaphatta volna az egészet, ha részletekben kéri a kifizetést. Nem kockéztatott azonban, mert a 29 éves futamidőt nem vállalta, inkább egyben markolta fel a nyereményt. És azonnal bele is vágott a magas életbe.

Az új lottómilliárdost a héten fotózták le, ahogy kijön a Chase bank fiókjából, kezében egy borítékkal. Beült a nemrég vásárolt, 85 millió forintot kóstáló Porschéjába, majd a kísérőjével együtt elszáguldott a helyszínről.

Egészen elképesztő hírekről számolt be róla a Szeretlekmagyarorszag.hu. Edwin Castro ugyanis a nyeremény felvétele óta már két, több millió dollár értékű ingatlant is vásárolt Kaliforniában. A Hollywood Hills-i ingatlanért 8,6 milliárd forintot, míg a San Gabriel-hegyekre néző kúriáért 1,3 milliárd forintot fizetett ki.

Itt egy kicsi videó róla:

Edwin Castro lottómilliárdos villája

Azért a számokból látszik, hogy maradt mégneki bőven. De nézzük meg egy kicsit a részleteket. A drágábbik luxusház 1250 négyzetméteres. Van rajta egyebek mellett öt hálószoba és hét fürdőszoba. A borok szerelmesei sem csalódnának benne, mert saját pince is tartozik hozzá.

A lottómilliárdos onnan egyből átruccannhat a moziterembe, feltöltődésért pedig fitnesstermet lehet meglátogatni, esetleg az úszómedencét.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük