Jákob Zoltán barátnője nagy ő
Jákob Zoltán felesége drága ajándékokra számíthat

Ezt kapja Jákob Zoltán felesége

Jákob Zoltán Magyarország egyik leggazdagabb embere és hamarosan meglesz a felesége. A rendszerint a toplistákon szereplő celebvállalkozó azonban hiába él fényűző életet, van, amit megbánt az évek alatt. Mi a legdrágább ahándék, amit vett egy nőnek.

A Luxushirek.hu oldalon is sokszor írtunk arról, hogy hol Dubajban tűnik fel, hol magánrepülővel utazgat, de szó esett arról is, hogy a gyerekeivel hajóútra indult. Utóbbiról mostanában értek haza és egíből interjút is adott.

Beszélt arról, hogy nem veri a fogához a garast, de azért a felesleges kiadásoktól próbálja magát megkímélni. Milliárdosként nyilvánvalóan nincs könnyű helyzete, el is szalad vele néha a paci.

A Borsnak arról beszélt, hogy nem is tudja, hogy napi egy vagy kétmillió forintba kerrült a körteraszos kabin a hajón, ahol a lányaival lakott. A legnagyobb két lakosztály egyikéből folyamatosan lehetett látni a vízi színház előadásait is, ami pazar élményt biztosított a családnak.

És hogy mi volt az egyik legnagyobb felesleges pénzszórása? „Néhány éve Szingapúrban sóztak rám egy Cartier karkötőt” – mondta a lapnak.

A különlegessége, hogy egy párducot ábrázol, gyémántokkal van kirakva, illetve a szeme smaragdkövekből van.

„A pontos összeget nem szeretném elmondani, de maradjunk annyiban, hogy legalább három Rolex óra kijönne az árából és nem az alapmodellekre gondolok”

– avatott be a milliárdosok magaséletébe a celebvállalkozó.

Jákob Zoltán azt is elárulta, mit vett egyszer egy nőnek, amikor nagyon szerelmes volt, de legközelebb már csak a felesége kaphat meg. Pici gondolkodás után ugyanis rávágta, hogy egy autó volt az ajándék. Azon a ponton egyébként a Nagy Ő rá is jött, hogy egy hölgynek brutális értékű meglepetést csak a lagzi után szabad vásárolni.

Ezt olvastad? Ilyen belül Putyin luxusvonata.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük