Ingyenélő! Kirabolt egy hotelt a pimasz anya a lejárt karszalagjával

Az angol Roxanne Balciunas volt az a pimasz anya, aki egy luxus üdülőhelyre lopódzott be régi all-inclusive karszalagjával. A hotel pont rosszul döntött.

Olvasási idő: 3 perc

A törökországi pihenést ráadásul meg is örökítette, a fotókból pedig videót készített a TikTok-ra. Egy héten át luxus kajákat, üdítőt, alkoholt és jégkrémet evett. Sőt, magával vitte két, 6 és 13 éves gyerekét is.

Májusban teljesen szabályosan nyaralt a szállodában, de amikor megtalálta a karszalagot, megfogalmazódott benne az ördögi terv. Azonnal le is foglalt egy újabb utat, egy olcsó szállást választva, nagyjából tíz percre a Ramada Hoteltól.

A közösségi oldalra feltöltött videó irtózatosan virális lett, ott azt a szöveget fűzte hozzá, hogy:

„Nézzen tolvajnak, aki csak akar, de élveztem az ingyen enni- és innivalót egy héten át”

Az ügy azért is érthetetlen, mert a korábbi posztjai alapján Roxanne és családja luxus életet él, havonta nyaral, és kizárólag négy- és ötcsillagos üdülőhelyeken száll meg.

Elmondta, hogy az ingyenesség izgalmat vitt a nyaralásba és sokkal többet fogyasztottak, mint első alkalommal. Megvezette az édesanyját is. Úgy alakította a helyzetet, hogy a kiszemelt hotel felé menjenek és amikor ott voltak, „véletlenül” megtalálta a májusi karszalagot.

Roxanne Balciunas karszalag hotel törökország hotel szálloda ingyen
Roxanne Balciunas és a karszalag, amivel a Ramada Hotel ingyen „vendégei” voltak egy hétig

„Senki sem ellenőrizte a csuklópántomat, amikor bementem. A fiam pedig jó mókának fogta fel. Minden alkalommal, amikor megevett valamit, azt mondta, ingyen van.” Nagy szerencséjük is volt, mert a szálloda pont azt a színkódot használta, mint a tavaszi üdülésük alkalmával – írja a Metro.co.uk.

Azért bevallotta, hogy kicsit izgult, hogy valaki felfedezi-e a különbséget, de számukra szerencsére nem így történt. Abban nem biztos, hogy megpróbálná-e újra, mert felkerült a videó, így már a szálloda is ismeri a trükköt.

Kapja TikTokon az ívet az anya

Nem is kellett sokáig várni, a kommentek záporoznak a videó alatt, hogy elmondják a véleményüket. Az egyik követője így fogalmaz:

„A pokolba is, te bátrabb vagy, mint én”

Sokan azonban kiborultak és beleszálltak az asszonyba. Volt olyan, aki feltette a kérdést, hogy ha megengedheti magának a fényűző pihenéseket, miért lop így egy szállodából?

Akadta, aki azokat az embereket vette védelmébe, akik keményen megdolgoznak és megfizetnek mindenért, miközben vannak olyan alakok, mint ez az asszony, aki azt hiszi, átverheti a rendszert.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük