repülőtér utazás
Sok magyar utas háborodott fel az egyiptomi utazás előtt (illusztráció)

Horror lett a magyarok luxusutazásából – így szivatták őket

Nem akármilyen történetről számolt be a Ripost. Nem tudtak elindulni az 1 milliós egyiptomi álomutazásra a magyarok Budapestről Hurghada településre. 180 ember esett kétségbe és fogalma sem volt, mi történik majd velük.

Másfél napos késéssel, húsvét hétfő este 7 óra után indultak el az egyiptomi Hurghadába a magyar turisták, akik elvileg vasárnap reggel repültek volna egyhetes all-inclusive nyaralásra. Az őket szállító FlyEgypt légitársaság gépe viszont 36 órás késéssel, hétfőn este szállt le a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren – írja a lap.

És persze Egyiptomban sem volt egyszerű a helyzet, hiszen onnan pedig nem tudott hazaindulni az ott pihenő csoport. Őket szintén harmadjára hívták ki a repülőtérre, hogy végre valahára megérkezhessenek Magyarországra.

Végül a járat másfél napos késéssel este 6 órakor leszállt Budapesten, hazahozta a Hurghadában rekedt utasokat, a Budapestről Egyiptomba induló nyaralók pedig elrepülhettek.

A Ripostnak egy Tünde nevű utazó beszélt is a tortúráról. Elmondása szerint nagyon fontos volt nekik az út, nem is olyan régen döntöttek az egyiptomi pihenésről. Napokkal korábban a biztonság kedvéért még fel is hívták az utazási irodát, ahol azt jelezték, hogy minden rendben.

Ezután vasárnap reggel megérkeztek a repülőtérre és ott érte őket a csláódás. Közölték velük, hogy a gépükről nem tudnak semmit, az nem lépett be a magyar légtérbe, de biztosították őket, hogy egy későbbi járattal majd elrepülhetnek. Azt is hozzátették viszont, hogy valószínűleg az is késni fog,

Azt nem tudni, hogy a luxusnyaralásra Tünde és párja végül elrepült-e és hogy a 180 utasból kiknek lett eleg a tortúrából és hagyták az egészet a fenébe.

Ezt olvastad?

3 kihagyhatatlan látnivaló Luxemburgban.

Ezekről a helyekről a legszebb a sarki fény

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük