japán luxusvonat
Japán luxusvonat

Ami ebben a 7 csillagos vonatban van, na, olyan a világon nincs

Elképesztő videó került fel az internetre. A főszereplő egy japán luxusvonat. A kevés kocsiból álló, de annál menőbb szerelvény minden lehetséges módon kényezteti az utazókat.

Nem kérdés, ez a luxusvonat utak egyik legmenőbbike. A hét kocsiból álló japán vonat Kyushu szigetének csodáival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A Seven Stars in Kyushu kívülről is impozáns, fekete-arany külsőben pompázik. Odabent pedig panorámás ablakok és különleges, egyedi japán bútorok fogadják a gazdagokat.

A Foodandwine azt írja, hogy a ryurei stílusú teázó igazi luxus élményt kínál. A kocsiban a valódi keleti teaházra emlékeztetően tatami szőnyegek vannak leterítve. 

Nézzük akkor kicsit a részleteket és árakat. A vonat tíz lakosztállyal büszkélkedhet. Háromféle szobatípus közül választhatnak a szerencsések.

Ha valaki például egyedül utazik, a legolcsóbb hálóért nagyjából 2,25 millió magyar forintnak megfelelő jent kell kiperkálni. Érdemesebb vinni valakit, mert akkor csak valamivel több mint 1,6 millió forintnyi jennel lesz könnyebb a pénztárcája.

A luxusvonat legdrágább lakosztályáért egy párban utazónak megközelítőleg 2,25 millió, míg egy magányos kalandornak körülbelül 3,75 millió forintnak megfelelő jenbe kerül a kirándulás

– írja a Tenyek.hu.

A luxusvonat egyébként 3000 kilométeres utat tesz meg, ami alatt az utasok megismerhetik a sziget gasztronómiáját, történelmét, kultúráját.

Ezt olvastad?

Noszvaj is elképesztő luxust nyújt.

Ilyen egy 2,3 milliós repülőút a világ legjobb légitársaságával.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük